Wednesday, 30 November 2016

JUALAN AKHIR TAHUN 2016 PRODUK JAMU BIDAN MELETOP

Assalamualaikum... 

Pejam celik..pejam celik...dah penghujung tahun dah kita ya... sekejapnya masa berlalu kan... sedar-sedar umur semakin bertambah dan anak-anak makin membesar. 

Cik Wan tak nak coleteh panjang pagi ni.. cuma nak bagitau anda semua 'Produk Jamu Bidan ' ada jualan akhir tahun yang meleTOP!!! Sangat rugi jika tak rebut peluang ni tau.. harga sangatlah jimat.

Antara ' SET KOMBO ' yang ada promosi... hanya belian kombo sahaja tau valid utk dapat harga Y.E.S..,  jika belian sebotol harga asal...Ok jom tengok set kombo yang kebaboom... 


SET IKHTIAR RAWAT CYST DAN SET KESUBURAN IKHTIAR HAMIL...
(Jamu Bidan, VCo, dan Gel V-Dara) 

Kebaikan 'Jamu Bidan' adalah membaik pulih hormon wanita, merawat Cyst,  Fibroid,  Thyroid,  Polip,  masalah rahim seperti rahim kembang,  Rahim bengkak, Rahim jatuh, masalah kentut faraj, faraj becak, faraj berbau, faraj gatal. Juga sebagai ikhtiar untuk hamil. Sesuai utk anak dara yang sudah baligh, wanita yang dalam pantang, wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan wanita yang sudah menopouse. 

kebaikan 'VCO' adalah Detox terbaik untuk bersihkan kolon, anda perlu tahu ya jika dah makan macam-macam supplement tapi tak berkesan!!! Anda perlu detox terlebih dahulu, banyakkan minum air putih ya. Vco ni sangat banyak khasiat, yang ada masalah usus sangat membantu anda.. melawaskan pembuangan dan bersihkan kolon anda.

Kebaikan 'Gel V-Dara ' boleh di jadikan sebagai pengganti Feminine wash anda. 100% herba semulajadi dan tanpa buih. Untuk pengetahuan anda semua, Gel V-Dara ni adalah Gel pelbagai guna tau, bukan hanya untuk Feminine wash tapi boleh di jadikan masker/ bedak sejuk, pilis, mandian herba, merawat bisul, panau, ekzema. Dan sangat banyak kebaikannya... anda perlu cuba..

SET BULAN MADU MANTAP
(Jamu Maharaja dan Jamu Jarak Manja)

Kebaikan Jamu Maharaja adalah untuk merawat sakit-sakit badan, sakit pinggang,  memekatkan air mani. In sha Allah dengan mengamalkan secara berterusan anda akan rasai kehebatan Jamu Maharaja. 

Kebaikan Jamu Jarak Manja adalah khas untuk menjarakkan kehamilan. Pil Perancang Herba yang selamat dan sangat bagus untuk memantapkan dalaman kita, say NO!!!  kepada pil perancang yang tidak baik...yang boleh mengganggu hormon kita, yang jadikan mood kita tidak stabil, dalaman kita yang tidak sihat.

SET DETOX LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan VCO)

Kebaikan Serum Pecah Lemak adalah untuk menghilangkan lemak-lemak degil dan selulit. Tak melekit dan tak rasa panas. Sangat mudah untuk digunakan.. hanya perlu oles-oles nipis sudah memadai,dengan satu sapuan bertahan selama 12 jam... yang penting anda rajin oles dan anda pasti akan berpuas hati...

Kebaikan vCo adalah Detox terbaik untuk membersihkan kolon kita.. 

SET LANGSING SERUM PECAH LEMAK 
(2 botol Serum Pecah Lemak)
Kebaikan Serum Pecah Lemak... baca detail di atas..


SET LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan Sabun Herba Pecah Lemak)

Kebaikan Serum Pecah Lemak.. baca detail kat atas...

Kebaikan Sabun Herba Pecah Lemak adalah untuk membakar lemak dan selulit.. basahkan badan dan sapuan secara membulat, biarkan 2,3 minit kemudian bilas. Anda akan rasai apabila di tempat sapuan sabun akan berpeluh-peluh..itu adalah proses pembakaran lemak sedang berlaku.


SET LANGSING HANGAT 
(Losyen Panas Halia Bara dan Jamu Bidan)

Kebaikan Losyen Panas Halia Bara adalah mengecurkan peranakan bg wanita yang dalam pantang, menghilangkan lemak dan selulit,  sakit-sakit sendi, lenguh. Losyen ni rasanya agak panas sedikit..sapu dengan sapuan yang nipis sahaja.


SET PANTANG LENGKAP JAMU BIDAN

→ VCO @ Minyak Kelapa Dara Asli untuk detox dan melawaskan. 

→ Minyak urut serai wangi untuk lumur satu badan jangan bagi angin masuk, lenguh, sakit boleh hilang.. 

→ Serum Pecah Lemak oles kat tmpt yang kita nak kurangkan inci tue. . 

→ Gel V-Dara utk mandian, scrub dan cucian... 

→ Losyen Panas Halia Bara utk lumur kat perut kecut peranakan, buang angin dan kempiskn perut, hati2 halia bara panas sikit.... Dan nak lagi Best sapu kat tapak kaki dan pakai stokin 

→ Jamu Bidan pulak sgt baik utk kaum hawa.. bila baby dah tak de kuning boleh start ambil Jamu Bidan..



SET HERBA ANTISEPTIK 

Sabun Herba Antiseptik
Sabun ini 100% organic..bebas drp bahan yang membahayakan pada kulit..tidak pedih..tidak tegang..sgt selesa dan lembut.

kebaikan sabun untuk merawat resdung,
jerawat muka dan badan, exzema,kurap, gatal2 kulit, panau, kelumumur.

Krim herba antiseptik
Kebaikan krim Melembutkan kulit baby/dewasa
Merawat ezcema kanak2/dewasa
Merawat ruam baby(muka)
dan bontot
Merawat kekeringan kulit baby/dewasa
Panau
Semua jenis penyakit kulit
Kaki merekah
Jerawat batu / bernanah / parut

Boleh guna pada seluruh muka

Berminat untuk dapatkan ' Produk Jamu Bidan' boleh whatsapp Cik Wan 019-266-2627, atau boleh PM di Facebook dan Fb Pages.

Stokis Jamu Bidan Berdaftar 
Wan Anita Asfa.
019-266-2627









Friday, 4 November 2016

Berjaya Hamil dengan Jamu Bidan

Assalamualaikum.. 

Lamanya tak bersiaran kat sini.. berhabuk bersawang bagai dah hehe....

Minggu ni ramai dapat Client semuanya dia dapat Info daripada blog ni..subhanallah,  bertambah semangat plak nak update hihi... ehh tak la..bukan sebab Client pun sebenarnya,  sebelum ni sebab tak cukup data untuk update blog (tggu unifi smp ke laaa..ni..asyik cakap kabel belum siap...)

Pagi ni cik Wan nak update pasal 'berjaya hamil bersama jamu bidan'. cik Wan tak nak berceloteh panjang2 ya..biar testimoni yang berbicara hehe.. boleh dak gituu...



















Ok camana?? Puas hati tak tengok testimoni banyak-banyak ni. ini pun ada banyak lagi tau, tunggu update seterusnya pulak ya hehehe... 

Bagi yang nak mencuba produk2 jamu bidan, boleh whatsapp cik Wan ya, 019-266-2627,  inshaaAllah cik Wan akan Guide anda sebaik mungkin.

Perunding Jamu Bidan Berdaftar 
Stokis Jamu Bidan Selangor - Kqjang
📱019-266 2627


Wednesday, 28 September 2016

Reward Hit Sale

Alhamdulillah... Tq Allah... Bersyukur sangat-sangat bersama Empayar Jamu Bidan, terasa diri sangat di hargai... Kali ketiga dapat REWARD HIT Sale dari Hq Jamu Bidan... Subhanallah 😊.  


Reward kali ni dapat Sebentuk cincin emas dan sepasang kain Emilio Pucci.. Cantik sangat-sangat.  Wan doakan semoga Empayar Jamu Bidan terus Gah dan dikenali ramai... Aaminnn.. 


Untuk ejen-ejen kak Wan, teruskan usaha mu sayang-sayang semua, kita semua mampu berjaya seiring dengan usaha dan kerja keras kita.. Kak Wan sentiasa doakan semoga Team kita akan terus berjaya... 

Kepada adik-adik..kakak-kakak yang ingin mencari kerja sambilan atau penuh...cik Wan alu2kan untuk anda bersama-sama Team Cik Wan bersama Empayar Jamu Bidan,  cik Wan akan Guide anda dari zero to hero- in sha allah 😊.  Semoga kita sama-sama kaya dan berjaya bersama Empayar Jamu Bidan.  Berminatt??? Whatsapp 019-266-2627 cik Wan ya 😊.  

Stokis Jamu Bidan Selangor -Kajang 
019-266-2627. 

Friday, 9 September 2016

Tak Bahaya Ke Insert Jamu?



Assalamualaikum sahabat cik Wan yang di sayangi semua....

Salam Jumaat... Subhanallah... Rahmat Allah di pagi hari, hujan selebat-lebatnya (Allahumma Soyyiban Nafia'n), sambil-sambil cik Wan menunggu anak bersiap untuk ke sekolah, cik Wan nak tepek entry ni kat sini,  perkongsian daripada Puan Pengasas Jamu Bidan semalam... Sebelum ni mmg ramai pun Client cik Wan yang bertanya...tak bahaya ke cik Wan Insert jamu dalam Miss v??? Ok.. Baca bawah ni ya... 

TAK BAHAYA KE INSERT JAMU???? TAK PAYAH LA INSERT2 CARI JER PRODUK SAPU2,SPRAY2 TERUSS KETATT..HUHUU..NGERISS JER NAK INSERT2NIII!!

Tahukah anda amalan memasukkan herba ke miss v wanita selepas bersalin dan wanita berkahwin sudah beratus tahun diamalkan oleh bidan melayu lama turun- temurun.

Tujuan ini adalah utk merawat wanita dalam pantang, membuang darah kotor, sisa kotoran dan penyakit serta mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin.

Insert jamu bukan semata-mata utk ketat!!! tetapi lebih kepada mencuci dalaman wanita, menarik sisa-sisa air mani lama yg termendap dlm dinding rahim akibat tidak menjaga kebersihan sewaktu bersama suami,sisa-sisa keputihan,darah beku yg boleh mengakibatkan fibroid dan cyst serta darah nifas slps bersalin.

Insert jamu juga dapat membantu membaiki tisu-tisu saluran miss v yg sudah longgar akibat melahirkan ank, bukan sekadar luaran tapi dalaman juga terjaga, bila rahim bersih,kita sihat,keputihan,kotoran dan lendir tiada dlm rahim, miss v akn segar dan hilang bau busuk yg meloyakan,miss v berbau puncanya dr masalah kotoran dan sisa mani dan keputihan tak dapat keluar... bila miss v sihat..rahim sihat suami pun akn tempias sama...

Beratus testimonial sisa kotoran dapat ditarik keluar selepas insert JAMU BIDAN...

Oleh itu Cik Puan tak perlu takut dan risau utk insert herba...Jamu Bidan sudah diguna pakai oleh bidan-bidan tradisional hampir 100tahun utk merawat dalaman wanita terdahulu, cuma sekarang kami komersialkan melalui media sosial utk membantu ramai lagi wanita yg mempunyai masalah dalaman yg tak mungkin dapat diubati dgn ubatan dan Supplement moden hari ini...

Ok.. Camana??  Dah baca ni agak-agak awak semua berani tak nak Insert?? Haaa...rugi tau tak Insert...cuba la sekali...pasti awak nak Insert lagi lepas tu HEHE...cik Wan jamin.

TAPI AWAS YE...ANAK DARA DI LARANG INSERT, ANAK DARA BOLEH MENGAMALKAN MAKAN JAMU SHJ. DAH NIKAH BARU BOLEH INSERT TAU!!

Kredit:- Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani

Stokis Jamu Bidan 
019-266 2627

Sunday, 4 September 2016

Kenali Rahim Anda

Rawatlah sebelum parah...

Tahukah anda?

Petanda adanya gangguan dan ketidakseimbangan hormon wanita yang akhirnya RAHIM menjadi tidak SIHAT.....bermula dari gangguan seperti dlam gambar 👇👇👇





KHASIAT JAMU BIDAN :
✔ Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
✔ Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ Aliran Susu badan Lebih Lancar
✔ Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ Bau Badan Hilang, Hormon Stabil

SIAPA YG PERLU AMALKAN JAMU INI???
1- Wanita & Gadis seawal baligh.
2- Mengalami ‘V’ berair.
3- Masalah keputihan.
4- Wanita selepas bersalin @ keguguran.
5- Masalah gatal-gatal di ‘V’.
6- ‘V’ berbau kurang enak.
7- Wanita yang kerap minum air batu.
8- Masalah haid tidak teratur.
9- Masalah haid berpanjangan.
10- Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun
11- Wanita yang berkerja kuat & berat.
12- Masalah ‘V’ becak atau basah.
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk atau menggigil-gigil.
14- Masalah payudara kendur.
15- Masalah punggung jatuh

KESAN PENGAMBILAN JAMU BIDAN?
1. Kembali ghairah & bertenaga.
2. Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj.
3. Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
4. Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
5. Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
6. Memberi kejutan pada suami
7. Mengikat rindu suami pada si pemakai.
8. Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
9. Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
10. Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal.
CARA MAKAN JAMU:
* 3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
* 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)
* Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut,
Masalah angin satu badan, Masalah haid yang berlanjutan.
* 1biji pil kedalam vargina untuk ketat. (wanita sudah berkawin sahaja) dan biarkan selama 2 hari sebelum dibersihkn..
Ramuan : serapat,sireh,inai,kacip fatimah,manjakani
Selamat,homemade ramuan asli turun temurun bidan indonesia

Untuk rawatan masalah seperti dalam gambar di atas, dengan mengamalkan pengambilan Jamu Bidan, in sha allah... Asbab Jamu Bidan masalah itu dapat diubati...dengan izin Allah.. Insya-Allah.

Nak Order Jamu Bidan?
Whatsapp cik Wan 019-266-2627

Stokis Jamu Bidan Selangor

Aku dan Bisness Online

Bismillahirrohmanirrohim... 
Assalamualaikum... 



Pertama kali belajar bisnes Online pada tahun 2004, masa tu Cik Wan dah berhenti keja, dan mengandung anak kedua. Tak tahu apa nak buat, sebab Cik Wan jenis tak boleh nak duduk lepak2 goyang kaki je kat rumah. Mesti nak kena buat sesuatu. First step Cik Wan buka akaun Facebook mmg niat semata-mata untuk berniaga...lepas Facebook Cik Wan belajar buat blog, Cik Wan terjah macam-macam forum online utk pasarkan produk. Bisnes pertama JM Beautyline (jual korset), tak sampai setahun Cik Wan tarik diri sebab rasa tak boleh pergi jauh. 

Tahun 2005 Cik Wan bisness dengan Herba Prima (jual Jus mate 5), sempat la jugak merasa income 4 angka, tak sampai setahun upline buat hal....kelaut jugak bisness tu..

Tahun 2006 bisness bersama SNE Marketing, suka sangat-sangat buat bisness ni sebab ramai bantu Orang-orang yang ada penyakit kronik,  punya upline dan Team yang kuat...income bulanan 4 angka setiap bulan.. Hampir setahun setengah jugak Cik Wan bersama SNE marketing.. Tapi sayang...upline jugak kelaut bawak diri entah kemana...menangis Cik Wan sebab terkapai2 bergerak sendiri...lama kelamaan Cik Wan pun bawak diri jugak 😂.

Lepas tu Cik Wan sekadar jadi dropship je jual produk-produk trading, alhamdulillah... Seronok jugak.. Tapi Sale tak lah mencecah ribuan ringgit tapi Wan bersyukur kerana ada duit poket sendiri,tak perlu nak menadah tangan harapkan duit dari suami... Boleh beli apa keinginan di hati, boleh bagi mak, dan boleh tlg suami di kala kesempitan 😊.

Tahun 2009,Cik Wan buat bisness Herbalife..lebih kurang setahun jugak bersama Herbalife, alhamdulillah.. Masyuk jugak 😊 tapi tak lama.. Ada sebab2 tertentu Cik Wan stop buat herbalife.  Macam-macam Cik Wan fikir bisness apa lagi yang Cik wan nak buat... Cik Wan Join pulak satu group dropship jualan trading, sambil-sambil berpantang anak ke 4 masa tu.. Alhamdulillah.. Rezeki sentiasa ada selagi kita berusaha. Janji Allah itu pasti. Kalau dok goyang kaki je mana nak dapat kan....betul tak..ingat senang ke nak senang...

Pertengahan 2010 Cik Wan join bisness phytoscience, alhamdulillah... Merasa jugak income 4 angka 😊, tapi tak lama jugak bersama phytoscience sebab upline bawak diri 😂, sekali lagi terkapai2 Cik Wan tanpa leader. Terus Cik Wan menyepikan diri dan teruskan sebagai dropship sehingga tahun 2015. 

Tahun 2015, Bulan November Allah pertemukan Cik Wan dengan Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani. Beliau follow Cik Wan kat ig dan Cik Wan terus stalk setiap hari... Bermula dari pengguna, Cik Wan minta jadi sebagai dropship sebab sgt xde pengalaman dalam bisness jamu ni. Hampir 2 bulan jadi dropship terus jatuh hati dengan bisness 'jamu bidan'. Whatsapp Puan Pengasas syarat2 nak jadi agen, terus jadi agen awal tahun 2016. Berbulan jgak jadi agen masa tu, sebab sangat tak yakin kepada diri sendiri, di tambah pulak dengan masalah peribadi masa tu. Tekanan demi tekanan dan muhasabah diri.. Mohon petunjuk dariNya agar dipertemukan dengan perniagaan yang terbaik.  alhamdulillah..dari Gold Dealer Cik Wan upgrade Diamond Dealer,hampir sebulan sebagai Diamond Dealer Puan Pengasas ofer upgrade Stokis, masa tu tak fikir panjang dah terus cakap ya kepada pengasas...lepas tu barulah terdetik dalam hati...(ya Allah... Mampukah aku /layakkah aku untuk upgrade Stokis),  whatsapp Puan Pengasas, meluahkan rasa tidak yakin kepada diri...masa tu Puan Pengasas banyakkkkk sangattt bagi motivasi untuk keyakinan diri, yakin pada diri sendiri....

Alhamdulillah.. Syukur Pada Mu Ya Allah.. Inilah Cik Wan hari ini...
Banyak sangat perubahan positif pada diri setelah bersama dengan keluarga jamu bidan, Sale mencecah ribuan ringgit, sedih..terharu...gembira tak terkata, hanya Allah saja yang tahu. Bahagia bersama suami dan anak-anak,  bahagia bersama keluarga jamu bidan yang sangat-sangat positif dan ohsem.. 
Hampir 2 bulan sebagai Stokis..Allah pertemukan jodoh Wan bersama insan hebat yang kini mini stokis dan akan upgrade Stokis dalam masa terdekat nanti IN sha allah.. NOR Azizah Zainal Abidin orangnya...sangat hebat dalam bisness. Agen-agen Wan (Norziha, Rossmawati, hani rosli,Rosmaini, Fauziah, ummu balqis, ayu Ruzaimah, dan mak Wan jgak merangkap Diamond Dealer (Bidan), sale melonjak2, tanpa anda semua siapalah kak Wan sebagai Stokis Jamu Bidan Kajang. Tanpa anda kak Wan xkan dapat hit sale seorang diri. 

Alhamdulillah... Bulan Ogos HIT Sale kali ketiga bersama jamu bidan, tq Allah.. Tq sahabat-sahabatku yang sentiasa mendoakan yang terbaik buat Wan...

Wahh..panjang lebar menulis hari ni 😊, kepada anda yang nak cari pendapatan sampingan sebagai suri rumah/yang bekerjaya boleh contact Wan 019-266-2627,  wan akan guide anda dari zero to hero.. Insya-Allah 😊

Harapan Cik Wan agar cik Wan terus berjaya bersama Empayar Jamu Bidan.  Kaya dan berjaya bersama Team Jamu Bidan. Ya Allah... Semoga Empayar Jamu Bidan terus success dan kukuh.. Dapat membantu ramai permasalahan wanita di luar sana...

Stokis Jamu Bidan Selangor -Kajang 
019-266-2627 

Happy Anniversary Jamu Bidan


Alhamdulillah...  Syukur Pada Mu Ya Allah.. 1 September 2016 merupakan Ulangtahun Jamu Bidan yang pertama. Bersyukur sangat-sangat kerana menjadi sebahagian Empayar Jamu Bidan yang terawal. Subhanallah... Tak terkata betapa bertuahnya rasa hati ni...kerana Allah pertemukan kepada cik Wan dengan produk yang hebat ni.

Di saat cik Wan tercari2 bisness apa yang cik Wan nak buat. Terima kasih Ya Allah... Punya Puan Pengasas yang sangat banyak memberi motivasi kepada kami stokis-stokis dan agen-agen.  

Ya Allah... Engkau permudahkan segala urusan Jamu Bidan, semoga terus Gah dan dikenali. Semakin ramai orang yang jatuh hati apabila sekali menjadi pengguna produk hebat Jamu Bidan ni...

Semoga cik Wan juga akan terus bertahan bersama Empayar Jamu Bidan - in sha allah.