Friday, 9 September 2016

Tak Bahaya Ke Insert Jamu?



Assalamualaikum sahabat cik Wan yang di sayangi semua....

Salam Jumaat... Subhanallah... Rahmat Allah di pagi hari, hujan selebat-lebatnya (Allahumma Soyyiban Nafia'n), sambil-sambil cik Wan menunggu anak bersiap untuk ke sekolah, cik Wan nak tepek entry ni kat sini,  perkongsian daripada Puan Pengasas Jamu Bidan semalam... Sebelum ni mmg ramai pun Client cik Wan yang bertanya...tak bahaya ke cik Wan Insert jamu dalam Miss v??? Ok.. Baca bawah ni ya... 

TAK BAHAYA KE INSERT JAMU???? TAK PAYAH LA INSERT2 CARI JER PRODUK SAPU2,SPRAY2 TERUSS KETATT..HUHUU..NGERISS JER NAK INSERT2NIII!!

Tahukah anda amalan memasukkan herba ke miss v wanita selepas bersalin dan wanita berkahwin sudah beratus tahun diamalkan oleh bidan melayu lama turun- temurun.

Tujuan ini adalah utk merawat wanita dalam pantang, membuang darah kotor, sisa kotoran dan penyakit serta mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin.

Insert jamu bukan semata-mata utk ketat!!! tetapi lebih kepada mencuci dalaman wanita, menarik sisa-sisa air mani lama yg termendap dlm dinding rahim akibat tidak menjaga kebersihan sewaktu bersama suami,sisa-sisa keputihan,darah beku yg boleh mengakibatkan fibroid dan cyst serta darah nifas slps bersalin.

Insert jamu juga dapat membantu membaiki tisu-tisu saluran miss v yg sudah longgar akibat melahirkan ank, bukan sekadar luaran tapi dalaman juga terjaga, bila rahim bersih,kita sihat,keputihan,kotoran dan lendir tiada dlm rahim, miss v akn segar dan hilang bau busuk yg meloyakan,miss v berbau puncanya dr masalah kotoran dan sisa mani dan keputihan tak dapat keluar... bila miss v sihat..rahim sihat suami pun akn tempias sama...

Beratus testimonial sisa kotoran dapat ditarik keluar selepas insert JAMU BIDAN...

Oleh itu Cik Puan tak perlu takut dan risau utk insert herba...Jamu Bidan sudah diguna pakai oleh bidan-bidan tradisional hampir 100tahun utk merawat dalaman wanita terdahulu, cuma sekarang kami komersialkan melalui media sosial utk membantu ramai lagi wanita yg mempunyai masalah dalaman yg tak mungkin dapat diubati dgn ubatan dan Supplement moden hari ini...

Ok.. Camana??  Dah baca ni agak-agak awak semua berani tak nak Insert?? Haaa...rugi tau tak Insert...cuba la sekali...pasti awak nak Insert lagi lepas tu HEHE...cik Wan jamin.

TAPI AWAS YE...ANAK DARA DI LARANG INSERT, ANAK DARA BOLEH MENGAMALKAN MAKAN JAMU SHJ. DAH NIKAH BARU BOLEH INSERT TAU!!

Kredit:- Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani

Stokis Jamu Bidan 
019-266 2627

Sunday, 4 September 2016

Kenali Rahim Anda

Rawatlah sebelum parah...

Tahukah anda?

Petanda adanya gangguan dan ketidakseimbangan hormon wanita yang akhirnya RAHIM menjadi tidak SIHAT.....bermula dari gangguan seperti dlam gambar πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡





KHASIAT JAMU BIDAN :
✔ Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
✔ Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ Aliran Susu badan Lebih Lancar
✔ Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ Bau Badan Hilang, Hormon Stabil

SIAPA YG PERLU AMALKAN JAMU INI???
1- Wanita & Gadis seawal baligh.
2- Mengalami ‘V’ berair.
3- Masalah keputihan.
4- Wanita selepas bersalin @ keguguran.
5- Masalah gatal-gatal di ‘V’.
6- ‘V’ berbau kurang enak.
7- Wanita yang kerap minum air batu.
8- Masalah haid tidak teratur.
9- Masalah haid berpanjangan.
10- Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun
11- Wanita yang berkerja kuat & berat.
12- Masalah ‘V’ becak atau basah.
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk atau menggigil-gigil.
14- Masalah payudara kendur.
15- Masalah punggung jatuh

KESAN PENGAMBILAN JAMU BIDAN?
1. Kembali ghairah & bertenaga.
2. Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj.
3. Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
4. Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
5. Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
6. Memberi kejutan pada suami
7. Mengikat rindu suami pada si pemakai.
8. Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
9. Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
10. Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal.
CARA MAKAN JAMU:
* 3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
* 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)
* Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut,
Masalah angin satu badan, Masalah haid yang berlanjutan.
* 1biji pil kedalam vargina untuk ketat. (wanita sudah berkawin sahaja) dan biarkan selama 2 hari sebelum dibersihkn..
Ramuan : serapat,sireh,inai,kacip fatimah,manjakani
Selamat,homemade ramuan asli turun temurun bidan indonesia

Untuk rawatan masalah seperti dalam gambar di atas, dengan mengamalkan pengambilan Jamu Bidan, in sha allah... Asbab Jamu Bidan masalah itu dapat diubati...dengan izin Allah.. Insya-Allah.

Nak Order Jamu Bidan?
Whatsapp cik Wan 019-266-2627

Stokis Jamu Bidan Selangor

Aku dan Bisness Online

Bismillahirrohmanirrohim... 
Assalamualaikum... 



Pertama kali belajar bisnes Online pada tahun 2004, masa tu Cik Wan dah berhenti keja, dan mengandung anak kedua. Tak tahu apa nak buat, sebab Cik Wan jenis tak boleh nak duduk lepak2 goyang kaki je kat rumah. Mesti nak kena buat sesuatu. First step Cik Wan buka akaun Facebook mmg niat semata-mata untuk berniaga...lepas Facebook Cik Wan belajar buat blog, Cik Wan terjah macam-macam forum online utk pasarkan produk. Bisnes pertama JM Beautyline (jual korset), tak sampai setahun Cik Wan tarik diri sebab rasa tak boleh pergi jauh. 

Tahun 2005 Cik Wan bisness dengan Herba Prima (jual Jus mate 5), sempat la jugak merasa income 4 angka, tak sampai setahun upline buat hal....kelaut jugak bisness tu..

Tahun 2006 bisness bersama SNE Marketing, suka sangat-sangat buat bisness ni sebab ramai bantu Orang-orang yang ada penyakit kronik,  punya upline dan Team yang kuat...income bulanan 4 angka setiap bulan.. Hampir setahun setengah jugak Cik Wan bersama SNE marketing.. Tapi sayang...upline jugak kelaut bawak diri entah kemana...menangis Cik Wan sebab terkapai2 bergerak sendiri...lama kelamaan Cik Wan pun bawak diri jugak πŸ˜‚.

Lepas tu Cik Wan sekadar jadi dropship je jual produk-produk trading, alhamdulillah... Seronok jugak.. Tapi Sale tak lah mencecah ribuan ringgit tapi Wan bersyukur kerana ada duit poket sendiri,tak perlu nak menadah tangan harapkan duit dari suami... Boleh beli apa keinginan di hati, boleh bagi mak, dan boleh tlg suami di kala kesempitan 😊.

Tahun 2009,Cik Wan buat bisness Herbalife..lebih kurang setahun jugak bersama Herbalife, alhamdulillah.. Masyuk jugak 😊 tapi tak lama.. Ada sebab2 tertentu Cik Wan stop buat herbalife.  Macam-macam Cik Wan fikir bisness apa lagi yang Cik wan nak buat... Cik Wan Join pulak satu group dropship jualan trading, sambil-sambil berpantang anak ke 4 masa tu.. Alhamdulillah.. Rezeki sentiasa ada selagi kita berusaha. Janji Allah itu pasti. Kalau dok goyang kaki je mana nak dapat kan....betul tak..ingat senang ke nak senang...

Pertengahan 2010 Cik Wan join bisness phytoscience, alhamdulillah... Merasa jugak income 4 angka 😊, tapi tak lama jugak bersama phytoscience sebab upline bawak diri πŸ˜‚, sekali lagi terkapai2 Cik Wan tanpa leader. Terus Cik Wan menyepikan diri dan teruskan sebagai dropship sehingga tahun 2015. 

Tahun 2015, Bulan November Allah pertemukan Cik Wan dengan Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani. Beliau follow Cik Wan kat ig dan Cik Wan terus stalk setiap hari... Bermula dari pengguna, Cik Wan minta jadi sebagai dropship sebab sgt xde pengalaman dalam bisness jamu ni. Hampir 2 bulan jadi dropship terus jatuh hati dengan bisness 'jamu bidan'. Whatsapp Puan Pengasas syarat2 nak jadi agen, terus jadi agen awal tahun 2016. Berbulan jgak jadi agen masa tu, sebab sangat tak yakin kepada diri sendiri, di tambah pulak dengan masalah peribadi masa tu. Tekanan demi tekanan dan muhasabah diri.. Mohon petunjuk dariNya agar dipertemukan dengan perniagaan yang terbaik.  alhamdulillah..dari Gold Dealer Cik Wan upgrade Diamond Dealer,hampir sebulan sebagai Diamond Dealer Puan Pengasas ofer upgrade Stokis, masa tu tak fikir panjang dah terus cakap ya kepada pengasas...lepas tu barulah terdetik dalam hati...(ya Allah... Mampukah aku /layakkah aku untuk upgrade Stokis),  whatsapp Puan Pengasas, meluahkan rasa tidak yakin kepada diri...masa tu Puan Pengasas banyakkkkk sangattt bagi motivasi untuk keyakinan diri, yakin pada diri sendiri....

Alhamdulillah.. Syukur Pada Mu Ya Allah.. Inilah Cik Wan hari ini...
Banyak sangat perubahan positif pada diri setelah bersama dengan keluarga jamu bidan, Sale mencecah ribuan ringgit, sedih..terharu...gembira tak terkata, hanya Allah saja yang tahu. Bahagia bersama suami dan anak-anak,  bahagia bersama keluarga jamu bidan yang sangat-sangat positif dan ohsem.. 
Hampir 2 bulan sebagai Stokis..Allah pertemukan jodoh Wan bersama insan hebat yang kini mini stokis dan akan upgrade Stokis dalam masa terdekat nanti IN sha allah.. NOR Azizah Zainal Abidin orangnya...sangat hebat dalam bisness. Agen-agen Wan (Norziha, Rossmawati, hani rosli,Rosmaini, Fauziah, ummu balqis, ayu Ruzaimah, dan mak Wan jgak merangkap Diamond Dealer (Bidan), sale melonjak2, tanpa anda semua siapalah kak Wan sebagai Stokis Jamu Bidan Kajang. Tanpa anda kak Wan xkan dapat hit sale seorang diri. 

Alhamdulillah... Bulan Ogos HIT Sale kali ketiga bersama jamu bidan, tq Allah.. Tq sahabat-sahabatku yang sentiasa mendoakan yang terbaik buat Wan...

Wahh..panjang lebar menulis hari ni 😊, kepada anda yang nak cari pendapatan sampingan sebagai suri rumah/yang bekerjaya boleh contact Wan 019-266-2627,  wan akan guide anda dari zero to hero.. Insya-Allah 😊

Harapan Cik Wan agar cik Wan terus berjaya bersama Empayar Jamu Bidan.  Kaya dan berjaya bersama Team Jamu Bidan. Ya Allah... Semoga Empayar Jamu Bidan terus success dan kukuh.. Dapat membantu ramai permasalahan wanita di luar sana...

Stokis Jamu Bidan Selangor -Kajang 
019-266-2627 

Happy Anniversary Jamu Bidan


Alhamdulillah...  Syukur Pada Mu Ya Allah.. 1 September 2016 merupakan Ulangtahun Jamu Bidan yang pertama. Bersyukur sangat-sangat kerana menjadi sebahagian Empayar Jamu Bidan yang terawal. Subhanallah... Tak terkata betapa bertuahnya rasa hati ni...kerana Allah pertemukan kepada cik Wan dengan produk yang hebat ni.

Di saat cik Wan tercari2 bisness apa yang cik Wan nak buat. Terima kasih Ya Allah... Punya Puan Pengasas yang sangat banyak memberi motivasi kepada kami stokis-stokis dan agen-agen.  

Ya Allah... Engkau permudahkan segala urusan Jamu Bidan, semoga terus Gah dan dikenali. Semakin ramai orang yang jatuh hati apabila sekali menjadi pengguna produk hebat Jamu Bidan ni...

Semoga cik Wan juga akan terus bertahan bersama Empayar Jamu Bidan - in sha allah. 

Harga Promosi Jamu Bidan



KHASIAT JAMU BIDAN  :

✔ -Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ -Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ -Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ -Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ -Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ -Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ -Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ -Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
✔ -Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ -Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ -Aliran Susu badan Lebih Lancar
✔ -Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ -Bau Badan Hilang, Hormon Stabil

CARA MAKAN JAMU:
* 3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
* 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)

* Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut, 
Masalah angin satu badan, Masalah haid yang berlanjutan.

* 1biji jamu kedalam vagina untuk ketat. (wanita sudah berkawin sahaja) dan biarkan selama 2 hari sebelum dibersihkn..

Harga Promosi : RM35
Postage : RM6

Harga Promosi Sabah / Sarawak : RM35
Postage rm10

Stokis Jamu Bidan Selangor -Kajang 
019-266-2627

Wednesday, 24 August 2016

Tips Berpantang Secara Pembedahan Oleh Jamu Bidan



-hari pertama minum vco dulu sampai hari ke 7, lumur badan dgn halia bara,pakai stoking selalu.mandi dgn air suam campuran gel vdara...tapi air suam tu jgn basuh muka atau jirus muka,muka dan kepala air sejuk biasa.

-hari ke 7 baby tak ada kuning boleh mula ambik jjm sebiji sehari + jb 2 biji sehari hingga hari ke 21,1 sudu vco pg perut kosong sblum sarapan

-hari ke 21 naikkn dos jjm 2 biji sehari mlm dan 3 biji jb siang hari, 1 sudu vco pagi perut kosong sblum sarapan hingga hari ke 31

-hari ke 31 naik kan dos jjm 3 biji sehari mlm hari sahaja, pastikan baby ok..jika baby tak berak,ok jer teruskn ambik jjm 3-biji mlm dan jb 3 biji siang hari, 1 sudu vco sblum sarapan hingga hari ke 44.

Hari ke 44 ambik sama dos spt hari ke 31, tetapi dah boleh insert dgn jb..selepas 5 hari insert dan cuci dgn jb hari ke enam tu boleh insert jjm sebiji sehari selama 3 hari bturut turut...setiap kali mandi letak 3 biji jjm dlm air suam, campur sedikit vgel buah basuhan cik v.

Ulang step ini sampai hari ke 100..hari 101 bleh test driveπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Tips dari Pengasas Jamu Bidan
Puan Eida Rani.

Jamu Jarak Manja

KATA KAN TIDAK PADA PIL PERANCANG!! KEMBALILAH PADA HERBA KHAZANAH ALAM TURUN TEMURUN...


Jamu Jarak Manja (JJM) bukan sahaja utk ikhtiar JARAK KEHAMILAN tetapi Jamu utk membantu wanita wanita yg dingin, merangsang libido wanita yg mati putik dan dingin pada suami slps bersalin...

JAMU JARAK MANJA juga mampu utk ikhtiar kuruskn badan, langsingkan bentuk badan, montokkan Cik B dan Cik V..jika bg yg takut nk insert dan meruang...selama ni gerun tgk biji Jamu Bidan besar..kalini JAMU JARAK MANJA insert tak perlu meruang...biji lebih kurang sebesar lada hitam..cepat cairr.....sejam insert dan boleh bersama..tak perlu tunggu 2 hari macam Jamu Bidan...Jamu Bidan dia lebih pada mencuci dalaman...tetapi Jamu Jarak Manja lebih pada xpress dara dan merangsang naluri "intim" dgn cepat...

nak lebih2 detail info JJM whatsapp Cik Wan 019-266-2627...cik Wan xmo la lebih2 citer kat sini..macam melucah plak cik Wan ni.. hehe... tapis2 ya..jual jamu ni ramai yg kecamm..ngeh..ngeh... jom whatsapp personal ,Cik Wan akan Guide cara makan, cara insert dan cara nak pikat suami HEHE.... Pasti anda puas hati.. Banyak sangat tips2 yang cik Wan nak Share ni.. 

Harga Sebenar  RM 38 (60 biji)

HARGA PENGENALAN RM 35 (60 biji)

Cepat-cepat whatsapp /telegram /sms cik Wan 019-266-2627 ya.

Perunding Jamu Bidan 
Stokis Jamu Bidan