Wednesday, 24 August 2016

Tips Berpantang Secara Pembedahan Oleh Jamu Bidan



-hari pertama minum vco dulu sampai hari ke 7, lumur badan dgn halia bara,pakai stoking selalu.mandi dgn air suam campuran gel vdara...tapi air suam tu jgn basuh muka atau jirus muka,muka dan kepala air sejuk biasa.

-hari ke 7 baby tak ada kuning boleh mula ambik jjm sebiji sehari + jb 2 biji sehari hingga hari ke 21,1 sudu vco pg perut kosong sblum sarapan

-hari ke 21 naikkn dos jjm 2 biji sehari mlm dan 3 biji jb siang hari, 1 sudu vco pagi perut kosong sblum sarapan hingga hari ke 31

-hari ke 31 naik kan dos jjm 3 biji sehari mlm hari sahaja, pastikan baby ok..jika baby tak berak,ok jer teruskn ambik jjm 3-biji mlm dan jb 3 biji siang hari, 1 sudu vco sblum sarapan hingga hari ke 44.

Hari ke 44 ambik sama dos spt hari ke 31, tetapi dah boleh insert dgn jb..selepas 5 hari insert dan cuci dgn jb hari ke enam tu boleh insert jjm sebiji sehari selama 3 hari bturut turut...setiap kali mandi letak 3 biji jjm dlm air suam, campur sedikit vgel buah basuhan cik v.

Ulang step ini sampai hari ke 100..hari 101 bleh test drive💃💃💃😂😂😂

Tips dari Pengasas Jamu Bidan
Puan Eida Rani.

Jamu Jarak Manja

KATA KAN TIDAK PADA PIL PERANCANG!! KEMBALILAH PADA HERBA KHAZANAH ALAM TURUN TEMURUN...


Jamu Jarak Manja (JJM) bukan sahaja utk ikhtiar JARAK KEHAMILAN tetapi Jamu utk membantu wanita wanita yg dingin, merangsang libido wanita yg mati putik dan dingin pada suami slps bersalin...

JAMU JARAK MANJA juga mampu utk ikhtiar kuruskn badan, langsingkan bentuk badan, montokkan Cik B dan Cik V..jika bg yg takut nk insert dan meruang...selama ni gerun tgk biji Jamu Bidan besar..kalini JAMU JARAK MANJA insert tak perlu meruang...biji lebih kurang sebesar lada hitam..cepat cairr.....sejam insert dan boleh bersama..tak perlu tunggu 2 hari macam Jamu Bidan...Jamu Bidan dia lebih pada mencuci dalaman...tetapi Jamu Jarak Manja lebih pada xpress dara dan merangsang naluri "intim" dgn cepat...

nak lebih2 detail info JJM whatsapp Cik Wan 019-266-2627...cik Wan xmo la lebih2 citer kat sini..macam melucah plak cik Wan ni.. hehe... tapis2 ya..jual jamu ni ramai yg kecamm..ngeh..ngeh... jom whatsapp personal ,Cik Wan akan Guide cara makan, cara insert dan cara nak pikat suami HEHE.... Pasti anda puas hati.. Banyak sangat tips2 yang cik Wan nak Share ni.. 

Harga Sebenar  RM 38 (60 biji)

HARGA PENGENALAN RM 35 (60 biji)

Cepat-cepat whatsapp /telegram /sms cik Wan 019-266-2627 ya.

Perunding Jamu Bidan 
Stokis Jamu Bidan 

Jamu Jarak Manja sebagai Pil Perancang



Risiko pengambilan Pil Perancang... jom kita bertukar cara merancang keluarga yang terbaik dengan herba-herba terpilih... sedap, sihat , jarak dan montok sekali gus... 

Jom dapatkan Jamu Jarak Manja (JJM) , murah je dear .. RM 35 sahaja harga promosi pengenalan ... 

Banyak kajian menunjukkan risiko yang mungkin datang apabila seseorang wanita mengambil pil hormontermasuk pil perancang kehamilan. Oleh itu ia harus diambil secara berhati-hati dengan pemantauan doktor.

Wanita yang mengambil pil hormon estrogen dan progestin mengalami risiko untuk mendapat kanser payudara. Kanser payudara ini selalunya lebih besar dan telah merebak ke kelenjar di bahagian ketiak, ketika ia didignosakan. Maknanya kanser payudara jenis ini sangat agresif.

Rujuk: Chlebowski RT, Kuller LH, Prentice RL, et al. Breast cancer after use of estrogen plus progestin in postmenopausal women. New England Journal of Medicine 2009; 360(6):573–587.   [PubMed Abstract]

Ia sukar dirawat, Ia juga mengambil masa yang lebih lama untuk dirawat apabila pesakit masih mengambil pil hormon itu dan rawatan dapat dipendekkan apabila pesakit menghentikan pengambilan hormon itu.

Selain itu pil hormon juga akan menyebabkan diagnosa kanser parudara menjadi sukar dikesan ketika menjalani pemeriksaan xray di awal pembentukan kanser tersebut.

Chlebowski RT, Anderson G, Manson JE, et al. Estrogen alone in postmenopausal women and breast cancer detection by means of mammography and breast biopsy. Journal of Clinical Oncology 2010; 28(16):2690–2697.

Kredit kepada :-Fb Dr Zubaidi.

Berminat nak dapatkan Jamu Jarak Manja...
Whatsapp /telegram /sms 019-2662627 
(Stokis Jamu Bidan) 

Kenapa Amalkan Jamu Bidan Tidak Berkesan

Kenapa kita makan jamu tapi tak berkesan??? Sedangkan Orang lain berkesan 



Antaranya adalah....⬇

👉Suka minum air sejuk dlm peti ais, ais, serentak ketika ambil Jamu seeloknya setelah 1 ke 2 jam pengambilan jamu

👉Kerap makan makanan sejuk cam timun, tembikai, labu, kangkung, taugeh dll seeloknya elakkan ketika saat dtg bulan time ni urat kembang makan lak benda sejuk makin parah kembangnya

👉Kurang minum air masak. Nak elok kena minum 2 liter ke 3 liter air kosong sehari.

👉Minum air kelapa.
1 ke 2 jam sesudah ambil jamu ini tak elok Kerana air kelapa akan meneutralkan kpd yg asal jadi khasiat jamu juga akan di Neutral kan 

👉Gemar minum minuman berkafen cam kopi, tea dan minimun bergas keterlaluan. Minuman ini akan menyerap khasiat dan zat2 dr jamu/ubat. Pastikan anda neutralkan balik dgn 7 gelas air masak selepas minum secawan kopi.
Ingat tu...kemudian baru ambil jamu

👉Seperkara lagi konsisten lah waktu pengambilan jamu 
Jika mmg ambil pagi tetapkan waktu pagi
Jika ambil malam tetapkan waktu malam
Jangan sesuka hati telan dan lagi satu dahlah makan waktu tak tetap kemudian skip2 kadang selang sehari lah kadang seminggu x makan 

Jom kita share2.

Kalau tak...penat je telan jamu tapi tak ada kesan huhuhu

Pastu kita bosan dan give up nk amalkan jamu

Kata Atok nenek kita 
Kecantikan harus dijaga harus diperlihara

Stokis Jamu Bidan 
019-266 2627 

Khasiat Jamu Bidan

KHASIAT JAMU BIDAN  :
✔ Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
✔ Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ Aliran Susu badan Lebih Lancar
✔ Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ Bau Badan Hilang, Hormon Stabil



SIAPA YG PERLU AMALKAN JAMU INI???

- Wanita & Gadis seawal baligh.
2- Mengalami ‘V’ berair.
3- Masalah keputihan.
4- Wanita selepas bersalin @ keguguran.
5- Masalah gatal-gatal di ‘V’.
6- ‘V’ berbau kurang enak.
7- Wanita yang kerap minum air batu.
8- Masalah haid tidak teratur.
9- Masalah haid berpanjangan.
10- Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun
11- Wanita yang berkerja kuat & berat.
12- Masalah ‘V’ becak atau basah.
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk atau menggigil-gigil.
14- Masalah payudara kendur
15- Masalah punggung jatuh



KESAN PENGAMBILAN JAMU BIDAN?

1. Kembali ghairah & bertenaga.
2. Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj.
3. Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
4. Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
5. Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
6. Memberi kejutan pada suami 
7. Mengikat rindu suami pada si pemakai.
8. Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
9. Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
10. Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal.

Ramuan : serapat,sireh,inai,kacip fatimah,manjakani 

Selamat!! Homemade ramuan asli turun temurun bidan indonesia

Stokis Jamu Bidan
019-266-2627
Soalan : 
Kenapa tidak boleh makan Jamu Bidan guna tangan?

Jamu bidan : 

Kerana ia boleh menyembabkan jamu berkulat..kita tidak tahu kebersihan tangan kita walau kita nampak tapak tangan kita kering..kalau kita guna tangan boleh menyembabkn jamu berkulat, sebab tangan kita lembap...ade mikrob di tangan...tangan kita zahir aje kering...tp bakteria duduk kat tangan kita tu berjuta...duduk pengang sana sini...pastu pengang jamu pulak...tersalah bubuh banyak atas tangan...lebih tu simpn bslik dalam botol...tu lah yg jadi kulat tu.

Untuk pengetahuan
Jamu bidan herba 100% takda bahan kimia, Herba alami yg 100% pure ni unik...contoh Daun daun pokok kalo kita hancurkan lembap tgk jamu apa kalo biarkan naik kulat kan? Jamu bidan ni Tidak di proses kilang n tidak ade bahan kimia, ia semua semulajadi..Bukan tanam sediri tau herba komersial..kebanyakkn herba dlm jamu bidan adalah dari hutan..

Berminat nak dapatkan Jamu Bidan
Whatsapp /telegram /sms 
019-2662627
(Stokis Jamu Bidan)

Jamu Bidan Merawat Cyst, Thyroid, Fibroid (Testimoni Cyst,Thyroid, Fibroid )

Bismillah... 

Alhamdulillah.. Jamu Bidan semakin di kenali ramai... Biarlah orang nak kata apa pun, cik Wan seronok sangat bersama ' Team Jamu Bidan', kami sentiasa support antara satu sama lain. Ada yang berkata..jual jamu tu kolot, ketinggalan zaman.. Klau anda nak tau, orang zaman dulu zaman tok nenek kita dahulu hanya mengamalkan jamu, tak kira la selepas bersalin atau untuk makanan tambahan.. Kita di zaman yg canggih ni memandang jamu tu macam kolot dan ketinggalan zaman TAPI...  kalau anda dalam pantang bukankah anda cari jamu juga untuk pulihkan dalaman? 

Takpe...abaikan je apa cakap orang, yang penting cik Wan happy sangat-sangat sebab cik Wan dah bantu ramai orang untuk pulihkan kesihatan..dengan izin Allah.. Alhamdulillah.. Ada yang hampir cerai berai di sebabkan masalah dalaman yang terabai.. Jangan pandang remeh ya wahai sahabatku...

Eh..eh..panjang lebar pulak entry ni.. Kat sini cik Wan nak Share testimoni Cyst, Fibroid dan thyroid ya, alhamdulillah... Asbab jamu bidan dah ramai sahabat yang punya masalah Cyst, fibroid dan thyroid selesai... Tq Allah. 








Berminat nak dapatkan produk-produk Jamu Bidan, boleh whatsapp, telegram dan SMS 019-266 2627 cik Wan ya 😊