Sunday, 22 January 2017

SET PANTANG LENGKAP (PROMOSI) BY JAMU BIDAN

SET PANTANG JAMU BIDAN
๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน ๐ŸŒน 

1-JAMU BIDAN - 1 botol (60 biji) – RM40 
2-GEL V-DARA -1 botol (170ml) – RM49
3-SERUM PECAH LEMAK -1 botol (60ml) – RM45
4-MINYAK KELAPA DARA -1 botol (60ml) – RM40
5-MINYAK URUT HERBA SERAI WANGI -1 botol (70ml) – RM40
6-LOSYEN PANAS HALIA BARA -1 botol (130g) – RM59

HARGA PROMO RM250
HARGA ASAL RM273

 ATURAN MAKAN SET PANTANG JAMU BIDAN 

1. JAMU BIDAN๐Ÿ“
 ๐ŸญJika bayi tiada jaundis (kuning), anda boleh mencuba 2 biji terlebih dahulu. Jika tidak pening atau mengalami tindak balas kuat serta tiada alahan kepada bayi, anda boleh menambah dos 3 biji pagi, 3 biji malam. Jika ada tindak balas kepada ibu atau bayi kurangkan dos dari 2 biji kepada 1 biji sehari

๐ŸญJamu bidan membantu proses pengecutan rahim dengan cepat, membuang angin meroyan dalam badan ibu, memanaskan badan, merangsang pengeluaran susu ibu, melancarkan proses pengeluaran darah nifas serta mengembalikan kecergasan badan. 

๐ŸŒนTips
***Hari pertama sehingga hari ke4- makan sebiji sehari pagi atau malam,jika tiada demam,sakit kepala ,pening pening dan baby tiada masalah hari ke 5 boleh tambah dose 2 biji sehari .

2.GEL V-DARA๐Ÿ“
Digunakan sebagai pencuci luka dan pembersih vagina semasa berpantang bagi mengelakkan bau hanyir darah nifas, sekali gus mempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan bersalin.

Campurkan 3 sudu besar Gel V-dara ke dalam air rempah mandian ibu dalam pantang. Jika tiada rempah mandian, memadailah sekadar 3 sudu tersebut dengan air suam. Anda boleh menggunakan daun pandan dan garam bukit yang telah dicampur sekali untuk lebih wangi dan menaikkan seri wajah ibu dalam pantang. Mandi 7 kali selama 7 hari berturut-turut.

Amalan mandi air rempah mandian selama 21 hari menghasilkan kesan yang lebih mujarab.
Mandian air suam Gel V-dara sangat membantu mengelakkan kemurungan atau angin meroyan bagi ibu dalam pantang, menaikkan seri wajah dan semangat ibu, mengurangkan keletihan serta dapat melancarkan perjalanan darah. 

Gel V-Dara juga boleh dijadikan param, pilis atau lulur ibu semasa berpantang. Berfungsi untuk membuang angin, membuang daki dan sel kulit mati serta menganjalkan bahagian yg menggeleber.

Bagi mandian bayi, letak 2 sudu Gel V-Dara untuk memberi kesegaran kepada bayi. Ia juga mengelakkan keradangan kulit bayi, kerana Gel V-Dara adalah 100% bahan semula jadi yang baik untuk bayi yang mempunyai alahan seperti ekzema.

 Ia juga membantu untuk mengelakkan daripada gangguan yang tidak diingini kerana antara bahan asas Gel V-Dara adalah daripada lendir daun bidara dan garam bukit yang digunakan dalam rawatan perubatan Islam sebagai ikhtiar merawat penyakit yang disebabkan gangguan daripada jin dan iblis.

3. SERUM PECAH LEMAK๐Ÿ“
 Ibu yang baru bersalin digalakkan menyapu seluruh badan dengan Serum Pecah Lemak (SPL) bagi membuang segala lemak berlebihan semasa mengandung. 

SPL boleh dioles ke seluruh badan sebelum berbengkung
-Membantu mengecilkan saiz pinggang, pinggul, perut, lengan dan paha ibu selepas bersalin

 -Membantu menghilangkan selulit dan stretch mark ibu

-Membuang air berlebihan dan melawaskan ibu dalam pantang

-Melicinkan & melembutkan kulit ibu
SERUM PECAH LEMAK tidak panas dan jika terkena bayi ia tidak membahayakan kerana ramuannya 100% herba semula jadi yang tidak melekit dan gatal. 

4. MINYAK KELAPA DARA (VCO)๐Ÿ“
Boleh diambil satu sudu kecil VCO untuk mengembalikan tenaga ibu yang telah hilang selepas proses melahirkan bayi.

# Merangsang metabolisme

# Membantu menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal

# Membunuh Virus, bakteria, kulat dan protozoa

# Memiliki sifat antioksidan semula jadi

# Tidak membebankan organ pankreas

# Lemak tepu rantai sederhana. (MCFA – mudah dihadamkan)

# Terus dihadamkan secara semula jadi dengan hanya enzim saliva dan di perut

 (sangat baik untuk mereka yang ada gangguan pencernaan, masalah metabolik, bayi pramatang yang sistem tubuhnya kurang berkembang)

5. MINYAK URUT HERBA SERAI WANGI๐Ÿ“
 Sapu ke seluruh badan ibu setiap kali selepas mandi bagi mengelakkan ibu daripada kekejangan saraf, angin meroyan, kebas kaki dan tangan, memberi ketenangan emosi dengan aromaterapi herba di dalamnya dan mengurangkan sengal-sengal badan. 

Boleh digunakan sebagai minyak urut semasa proses mengurut ibu.

6.LOTION HALIA BARA๐Ÿ“
Picit losyen halia Bara sedikit dan sapu pada bahagian perut,tapak kaki,sendi-sendi..amat bagus digunakan ibu dalam pantang sebelum memakai stokin...

selain itu losyen halia Bara juga berfungsi untuk ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
- Menghapuskan lemak
- Menegangkan kulit
- Mencantikan bentuk badan
- Bengkak-bengkak sendi
- Kebas-kebas kaki tangan
- Sesak nafas
- Melegakan senggugut
- Melancarkan perjalanan haid
- Sesuai digunakan oleh ibu-ibu selepas bersalin (mengecutkan peranakan)

Tips:
๐ŸŒนuntuk urutan  lebih berkesan campurkan minyak urut serai wangi bersama lotion halia bara dan sapu ke perut,belakang badan,betis kemudian berbekung...

๐ŸŒนMinun VCO semasa kontraksi dan sapu VCO ke seluruh miss V membantu mempercepatkan lagi proses untuk bersalin

๐ŸŒนminum VCO sejurus selepas selepas bersalin untuk mengurangkan sakit rengat selepas bersalin







SELAMAT BERPANTANG
TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SET BERPANTANG JAMU BIDAN

Berminat boleh whatsapp kak Wan
019-266-2627 

#stokisjamubidankajang
#empayarjamubidankakwan

Monday, 9 January 2017

Testimoni Slimming Whitening Coffee by Jamu Bidan

Kita tengok apa kata mereka ya....
Kopi ni rendah kafein tau sebab dia adalah kopi hijau, rendah gula,  menggunakan pemanis stevia dan madu...juga ada bijirin yang membuatkan kita sentiasa rasa kenyang....Sangat sesuai kepada anda yang ada masalah kencing manis, migrain 

Klau awak nak tahu, preggy pun boleh minum kopi ni...wahhh bestkan...


Seriusss,memang rasa kenyang sangat.. Tapi Cik Wan nak bagitau ya bahawa kopi ni bukan khas untuk kurus tapi untuk diet..  cik Wan bancuh kopi ni dengan campuran 2 sudu besar milo, 2 sudu besar oat/nestum dan 1 sudu kecil chia seed. Klau minum pagi boleh bertahan sampai petang... Mmg asyik minum air suam ja, pembuangan kita pun jadi lawas tau.

Kan dah kata...pembuangan lawas sangatttt... 

Minum time brekpes boleh bertahan sampai pukul 5,6. Tak caya!!! Kena la cuba dan rasai sendiri hehehe...

Berminat nak cuba Slimming Whitening Coffee ☕ Boleh whatsapp Cik Wan 019-266-2627. 

Salam sayang dari Cik Wan 
Stokis Jamu Bidan ๐ŸŒน ๐ŸŒน 

Kopi Kurus Putih By Jamu Bidan

Bismillahirrohmanirrohim...
Assalamualaikum.. 

Dah tahun baru 2017 dah rupanya...belum Update apa2 lagi rupanya kat sini, dek kebizian yang teramat.. Biasalah Cik Wan ni anak ramai, dah start sekolah memang tak menang tangan la, semua benda Cik Wan yang uruskan sendiri... 

Ok tak mau cakap banyak, Cik Wan nak bagitau Jamu Bidan ada produk baru lagi!!! Slimming Whitening Coffee gituuuuww... Sangat Best!!! Tak caya!!! Kena order dan rasa sendiri.. 

Ok Kat bawah ni detail pasal kopi ni tau..



Ni la dia #Slimmingwhiteningcoffee yang super sedap tu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜, anda kena baca khasiat ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Kenapa anda perlu dan mesti minum Slimming Whitening Coffee by Jamu Bidan ni.

Pertama-tamanya kerana kopi ini adalah buatan muslim (muslim product), jadi sudah semestinya produk ini suci dan halal serta terhindar dari perkara yang syubhah....sesuai dengan tuntutan islam..." Mencari Yang Halal Itu Fardhu "....

Keduanya, mai kita lihat apa bahan yang ada dalam adunan kopi istimewa ini.

~ Japanino Glutathione
~ Oat
~ Vitamin A,C & E
~ Ekstrak Habbatussauda'
~ Ekstrak Madu Lebah
~ Kopi Arabica / Green Coffee
~ Pemanis Stevia
~ Garcinia Cambogia (asam gelugor)

Sekarang kita lihat apa khasiat dari bahan-bahan yang tersenarai didalamnya.

1) JAPANINO GLUTATHIONE
~ Memelihara sistem kekebalan tubuh...bertindak sebagai bahan detoksifikasi dan meneutralkan berbagai racun yang ada didalam tubuh.
~ Meneutralkan kesan sampingan dari ubatan kimia yang telah di amalkan sebelum ini.
~ Menjaga kesihatan dan kecantikan kulit.
~ Kandungan antioksida yang tinggi dapat menangkal kesan radikal bebas yang menjadi penyebab jerawat, jeragat, kulit kusam dan kedutan.
~ Memberi kesan positif untuk memelihara kekenyalan dan kelembapan kulit.
~ Aktif dalam merangsang pembentukan sel-sel baru.

2) OAT.
~ Mengandungi serat yang tinggi untuk mencegah obesiti (kegemukan)
~ Mengurangkan risiko penyakit asma.
~ Membantu menurunkan kolestrol.
~ Membaiki mood (kandungan B6 dalam oat membuat tubuh berehat dan memperbaiki mood yang buruk)
~ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
~ Membersihkan usus besar.
~ Merawat hipertensi.
( Menurunkan tekanan darah tinggi, baik untuk wanita yang menopouse).
~ Mencegah penyakit kanser.
~ Menguatkan sistem imun.

3) VITAMIN A, C & E.
~ Baik untuk kesihatan mata
~ Antioksida
~ Meningkatkan sistem imun
~ Mencegah kanser
~ Mempercepatkan penyembuhan luka.
~ Membersihkan darah
~ Mencegah anemia 
~ Menguatkan plasenta bayi (bagi ibu hamil)
~ Menghalang radikal bebas
~ Menurunkan stress
~ Mencantikkan kulit
~ Melawan kanser
~ Menurunkan risiko serangan jantung.
~ Mengawal tekanan darah
~ Mencegah stroke
~ Mencegah dan merawat diabetis
~ Mencegah katarak
~ Melembapkan kulit
~ Mengatasi strech mark
~ Melambatkan proses penuaan
~ Merangsang pertumbuhan rambut.
~ Mengatasi masalah rambut bercabang.
~ Mengatasi masalah bibir pecah.
~ Melawan kesan negatif dari ubatan kimia.

4) EKSTRAK HABBATUSSAUDA'
~ Menurunkan tekanan darah
~ Merawat penyakit diabetis
~ Meningkatkan kesihatan hati
~ Meningkatkan daya ingatan
~ Merawat asma
~ Merawat kanser
~ Merawat cirit birit
~ Merawat ekzema
~ Merawat masalah keguguran rambut.
~ Membuang angin didalam tubuh
~ Memperbanyakkan susu ibu.

5) EKSTRAK MADU ASLI
~ Mengurangi gejala alergi dan asma.
~ Mencegah bakteria
~ Menurunkan berat badan
~ Membantu masalah pencernaan
~ Memberi tambahan tenaga
~ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh
~ Melambatkan proses penuaan.
~ Melembap dan melembutkan kulit.
~ Mengatasi masalah kulit berkedut.
~ Mempertingkatkan sistem imun.

6) KOPI ARABICA / GREEN COFFEE
~ Kaya dengan antioksida
~ Meningkatkan metabolisme
~ Membantu membakar lemak
~ Menahan rasa lapar
~ Merawat masalah diabetis
~ Mengurang tingkat kolestrol jahat (LDL)
~ Membersihkan darah
~ Detoksifikasi alami
~ Mengurangi pengaruh radikal bebas.
~ Meningkatkan sistem kekebalan tubuh.
~ Melambatkan proses penuaan
~ Melembapkan kulit
~ Mencegahkan kerosakan rambut.
~ Menggalakkan pertumbuhan rambut.

7) PEMANIS STEVIA.
~ Mengimbangi kandungan gula dalam tubuh.
~ Menurunkan kadar gula dalam darah.
~ Melawaskan pembuangan air kecil.
~ Meningkatkan kadar tenaga dalam tubuh.
~ Melicin dan memutihkan kulit (awet muda).
~ Membantu masalah penghadaman.
~ Membantu masalah insomnia.
~ Mengawal berat badan.
~ Mengurangkan masalah keradangan.

8) GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR).
~ Penyingkir logam berat dari dalam tubuh.
~ Pelancar sistem pencernaan.
~ Merawat diabetis
~ Merawat masalah darah tinggi dan mencegah penyakit jantung.
~ Menghapuskan lemak dan menurunkan kolestrol.
~ Mencegah pembentukan lemak.
~ Mengatasi masalah stress.
~ Mencegah rasa lapar.
~ Mengatasi masalah keletihan dan lemah saraf.
~ Antioksida
~ Meningkatkan daya tahan tubuh
(sistem imun)
~ Antibakteria.

Fuuuhhhh...banyak giler khasiat dia kan !!!...
Oleh sebab itulah anda perlu dan mesti minum Slimming Whitening Coffee by Jamu Bidan ini.
kerana kandungan bahan yang terdapat didalamnya adalah sangat sesuai dengan apa yang diperlukan oleh tubuh kita.

Dan selain dari mereka yang nak kurus, comel dan gebu gebas, saya sangat syorkan kopi ini pada peminat kopi yang ada masalah darah tinggi, kencing manis, migrain dan sebagainya yang selama ini takut-takut nak minum kopi...

Cubalah...selain menikmati rasanya yang sedap anda juga boleh tambah nilai kesihatan anda..
Macam mana nak dapatkannya?...
Tak susah...

Meh Whatsapp Wan sekarang kat nombor ni 019-266-2627 

Kredit:- Kak Mim Nazihah  
(Stokis Jamu Bidan Dungun)

Wednesday, 30 November 2016

JUALAN AKHIR TAHUN 2016 PRODUK JAMU BIDAN MELETOP

Assalamualaikum... 

Pejam celik..pejam celik...dah penghujung tahun dah kita ya... sekejapnya masa berlalu kan... sedar-sedar umur semakin bertambah dan anak-anak makin membesar. 

Cik Wan tak nak coleteh panjang pagi ni.. cuma nak bagitau anda semua 'Produk Jamu Bidan ' ada jualan akhir tahun yang meleTOP!!! Sangat rugi jika tak rebut peluang ni tau.. harga sangatlah jimat.

Antara ' SET KOMBO ' yang ada promosi... hanya belian kombo sahaja tau valid utk dapat harga Y.E.S..,  jika belian sebotol harga asal...Ok jom tengok set kombo yang kebaboom... 


SET IKHTIAR RAWAT CYST DAN SET KESUBURAN IKHTIAR HAMIL...
(Jamu Bidan, VCo, dan Gel V-Dara) 

Kebaikan 'Jamu Bidan' adalah membaik pulih hormon wanita, merawat Cyst,  Fibroid,  Thyroid,  Polip,  masalah rahim seperti rahim kembang,  Rahim bengkak, Rahim jatuh, masalah kentut faraj, faraj becak, faraj berbau, faraj gatal. Juga sebagai ikhtiar untuk hamil. Sesuai utk anak dara yang sudah baligh, wanita yang dalam pantang, wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan wanita yang sudah menopouse. 

kebaikan 'VCO' adalah Detox terbaik untuk bersihkan kolon, anda perlu tahu ya jika dah makan macam-macam supplement tapi tak berkesan!!! Anda perlu detox terlebih dahulu, banyakkan minum air putih ya. Vco ni sangat banyak khasiat, yang ada masalah usus sangat membantu anda.. melawaskan pembuangan dan bersihkan kolon anda.

Kebaikan 'Gel V-Dara ' boleh di jadikan sebagai pengganti Feminine wash anda. 100% herba semulajadi dan tanpa buih. Untuk pengetahuan anda semua, Gel V-Dara ni adalah Gel pelbagai guna tau, bukan hanya untuk Feminine wash tapi boleh di jadikan masker/ bedak sejuk, pilis, mandian herba, merawat bisul, panau, ekzema. Dan sangat banyak kebaikannya... anda perlu cuba..

SET BULAN MADU MANTAP
(Jamu Maharaja dan Jamu Jarak Manja)

Kebaikan Jamu Maharaja adalah untuk merawat sakit-sakit badan, sakit pinggang,  memekatkan air mani. In sha Allah dengan mengamalkan secara berterusan anda akan rasai kehebatan Jamu Maharaja. 

Kebaikan Jamu Jarak Manja adalah khas untuk menjarakkan kehamilan. Pil Perancang Herba yang selamat dan sangat bagus untuk memantapkan dalaman kita, say NO!!!  kepada pil perancang yang tidak baik...yang boleh mengganggu hormon kita, yang jadikan mood kita tidak stabil, dalaman kita yang tidak sihat.

SET DETOX LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan VCO)

Kebaikan Serum Pecah Lemak adalah untuk menghilangkan lemak-lemak degil dan selulit. Tak melekit dan tak rasa panas. Sangat mudah untuk digunakan.. hanya perlu oles-oles nipis sudah memadai,dengan satu sapuan bertahan selama 12 jam... yang penting anda rajin oles dan anda pasti akan berpuas hati...

Kebaikan vCo adalah Detox terbaik untuk membersihkan kolon kita.. 

SET LANGSING SERUM PECAH LEMAK 
(2 botol Serum Pecah Lemak)
Kebaikan Serum Pecah Lemak... baca detail di atas..


SET LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan Sabun Herba Pecah Lemak)

Kebaikan Serum Pecah Lemak.. baca detail kat atas...

Kebaikan Sabun Herba Pecah Lemak adalah untuk membakar lemak dan selulit.. basahkan badan dan sapuan secara membulat, biarkan 2,3 minit kemudian bilas. Anda akan rasai apabila di tempat sapuan sabun akan berpeluh-peluh..itu adalah proses pembakaran lemak sedang berlaku.


SET LANGSING HANGAT 
(Losyen Panas Halia Bara dan Jamu Bidan)

Kebaikan Losyen Panas Halia Bara adalah mengecurkan peranakan bg wanita yang dalam pantang, menghilangkan lemak dan selulit,  sakit-sakit sendi, lenguh. Losyen ni rasanya agak panas sedikit..sapu dengan sapuan yang nipis sahaja.


SET PANTANG LENGKAP JAMU BIDAN

→ VCO @ Minyak Kelapa Dara Asli untuk detox dan melawaskan. 

→ Minyak urut serai wangi untuk lumur satu badan jangan bagi angin masuk, lenguh, sakit boleh hilang.. 

→ Serum Pecah Lemak oles kat tmpt yang kita nak kurangkan inci tue. . 

→ Gel V-Dara utk mandian, scrub dan cucian... 

→ Losyen Panas Halia Bara utk lumur kat perut kecut peranakan, buang angin dan kempiskn perut, hati2 halia bara panas sikit.... Dan nak lagi Best sapu kat tapak kaki dan pakai stokin 

→ Jamu Bidan pulak sgt baik utk kaum hawa.. bila baby dah tak de kuning boleh start ambil Jamu Bidan..



SET HERBA ANTISEPTIK 

Sabun Herba Antiseptik
Sabun ini 100% organic..bebas drp bahan yang membahayakan pada kulit..tidak pedih..tidak tegang..sgt selesa dan lembut.

kebaikan sabun untuk merawat resdung,
jerawat muka dan badan, exzema,kurap, gatal2 kulit, panau, kelumumur.

Krim herba antiseptik
Kebaikan krim Melembutkan kulit baby/dewasa
Merawat ezcema kanak2/dewasa
Merawat ruam baby(muka)
dan bontot
Merawat kekeringan kulit baby/dewasa
Panau
Semua jenis penyakit kulit
Kaki merekah
Jerawat batu / bernanah / parut

Boleh guna pada seluruh muka

Berminat untuk dapatkan ' Produk Jamu Bidan' boleh whatsapp Cik Wan 019-266-2627, atau boleh PM di Facebook dan Fb Pages.

Stokis Jamu Bidan Berdaftar 
Wan Anita Asfa.
019-266-2627









Friday, 4 November 2016

Berjaya Hamil dengan Jamu Bidan

Assalamualaikum.. 

Lamanya tak bersiaran kat sini.. berhabuk bersawang bagai dah hehe....

Minggu ni ramai dapat Client semuanya dia dapat Info daripada blog ni..subhanallah,  bertambah semangat plak nak update hihi... ehh tak la..bukan sebab Client pun sebenarnya,  sebelum ni sebab tak cukup data untuk update blog (tggu unifi smp ke laaa..ni..asyik cakap kabel belum siap...)

Pagi ni cik Wan nak update pasal 'berjaya hamil bersama jamu bidan'. cik Wan tak nak berceloteh panjang2 ya..biar testimoni yang berbicara hehe.. boleh dak gituu...



















Ok camana?? Puas hati tak tengok testimoni banyak-banyak ni. ini pun ada banyak lagi tau, tunggu update seterusnya pulak ya hehehe... 

Bagi yang nak mencuba produk2 jamu bidan, boleh whatsapp cik Wan ya, 019-266-2627,  inshaaAllah cik Wan akan Guide anda sebaik mungkin.

Perunding Jamu Bidan Berdaftar 
Stokis Jamu Bidan Selangor - Kqjang
๐Ÿ“ฑ019-266 2627


Wednesday, 28 September 2016

Reward Hit Sale

Alhamdulillah... Tq Allah... Bersyukur sangat-sangat bersama Empayar Jamu Bidan, terasa diri sangat di hargai... Kali ketiga dapat REWARD HIT Sale dari Hq Jamu Bidan... Subhanallah ๐Ÿ˜Š.  


Reward kali ni dapat Sebentuk cincin emas dan sepasang kain Emilio Pucci.. Cantik sangat-sangat.  Wan doakan semoga Empayar Jamu Bidan terus Gah dan dikenali ramai... Aaminnn.. 


Untuk ejen-ejen kak Wan, teruskan usaha mu sayang-sayang semua, kita semua mampu berjaya seiring dengan usaha dan kerja keras kita.. Kak Wan sentiasa doakan semoga Team kita akan terus berjaya... 

Kepada adik-adik..kakak-kakak yang ingin mencari kerja sambilan atau penuh...cik Wan alu2kan untuk anda bersama-sama Team Cik Wan bersama Empayar Jamu Bidan,  cik Wan akan Guide anda dari zero to hero- in sha allah ๐Ÿ˜Š.  Semoga kita sama-sama kaya dan berjaya bersama Empayar Jamu Bidan.  Berminatt??? Whatsapp 019-266-2627 cik Wan ya ๐Ÿ˜Š.  

Stokis Jamu Bidan Selangor -Kajang 
019-266-2627. 

Friday, 9 September 2016

Tak Bahaya Ke Insert Jamu?



Assalamualaikum sahabat cik Wan yang di sayangi semua....

Salam Jumaat... Subhanallah... Rahmat Allah di pagi hari, hujan selebat-lebatnya (Allahumma Soyyiban Nafia'n), sambil-sambil cik Wan menunggu anak bersiap untuk ke sekolah, cik Wan nak tepek entry ni kat sini,  perkongsian daripada Puan Pengasas Jamu Bidan semalam... Sebelum ni mmg ramai pun Client cik Wan yang bertanya...tak bahaya ke cik Wan Insert jamu dalam Miss v??? Ok.. Baca bawah ni ya... 

TAK BAHAYA KE INSERT JAMU???? TAK PAYAH LA INSERT2 CARI JER PRODUK SAPU2,SPRAY2 TERUSS KETATT..HUHUU..NGERISS JER NAK INSERT2NIII!!

Tahukah anda amalan memasukkan herba ke miss v wanita selepas bersalin dan wanita berkahwin sudah beratus tahun diamalkan oleh bidan melayu lama turun- temurun.

Tujuan ini adalah utk merawat wanita dalam pantang, membuang darah kotor, sisa kotoran dan penyakit serta mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin.

Insert jamu bukan semata-mata utk ketat!!! tetapi lebih kepada mencuci dalaman wanita, menarik sisa-sisa air mani lama yg termendap dlm dinding rahim akibat tidak menjaga kebersihan sewaktu bersama suami,sisa-sisa keputihan,darah beku yg boleh mengakibatkan fibroid dan cyst serta darah nifas slps bersalin.

Insert jamu juga dapat membantu membaiki tisu-tisu saluran miss v yg sudah longgar akibat melahirkan ank, bukan sekadar luaran tapi dalaman juga terjaga, bila rahim bersih,kita sihat,keputihan,kotoran dan lendir tiada dlm rahim, miss v akn segar dan hilang bau busuk yg meloyakan,miss v berbau puncanya dr masalah kotoran dan sisa mani dan keputihan tak dapat keluar... bila miss v sihat..rahim sihat suami pun akn tempias sama...

Beratus testimonial sisa kotoran dapat ditarik keluar selepas insert JAMU BIDAN...

Oleh itu Cik Puan tak perlu takut dan risau utk insert herba...Jamu Bidan sudah diguna pakai oleh bidan-bidan tradisional hampir 100tahun utk merawat dalaman wanita terdahulu, cuma sekarang kami komersialkan melalui media sosial utk membantu ramai lagi wanita yg mempunyai masalah dalaman yg tak mungkin dapat diubati dgn ubatan dan Supplement moden hari ini...

Ok.. Camana??  Dah baca ni agak-agak awak semua berani tak nak Insert?? Haaa...rugi tau tak Insert...cuba la sekali...pasti awak nak Insert lagi lepas tu HEHE...cik Wan jamin.

TAPI AWAS YE...ANAK DARA DI LARANG INSERT, ANAK DARA BOLEH MENGAMALKAN MAKAN JAMU SHJ. DAH NIKAH BARU BOLEH INSERT TAU!!

Kredit:- Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani

Stokis Jamu Bidan 
019-266 2627