Thursday, 10 April 2014

Gelagat si kecik

Assalamualaikum....

Dahh lama x hupdet blog...
Tetiba teringin plak pagi ni, tp tak tau apa nak letak kat blog ni haa.....
Try test letak gambar sikecik ni la, sebab sblm2 ni asyik error je nak upload gbr, tak tau plak knapa....tu yg malas nak hupdet tu..

Pejam celik pejam celik dah pun bulan april sekarang ni, kurang 80 ari lagi kita dah nak pose dah...tak sabar rasanya.

Dah time nak jemput anak2 balik sek agama dan tadika ni...laju bebenor plak rasa masa ari ni...ok lah ....daaaaa

Thursday, 12 December 2013

Testimoni Perla Coffee

Wowww!!! Dasyat betul penangan perla coffee ni...haa...kalau nak cuba cepat2 order yer, tak rugi kalau anda cuba tapi betapa ruginya kalau anda tak cuba...heheh..

Ni nak tayang sikit testimoni2 perla coffee....

Perla Coffee

Perla coffee membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.

✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)

✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.

✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah

✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.

✿mengurangkan kedutan dan garis halus

✿mengecilkan liang pori

✿meningkatkan sistem imunisasi badan.

✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.

✿Serbuk Mutiara,

✿Glutathione  

✿Asid Hyaluronik


Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.


Dapatkan sekarang dengan harga yg sangat berbaloi sempena jualan Y.E.S (year end sale)

Whatsapp/wechat/viber/sms

019-266 2627



Wednesday, 11 December 2013

Jualan Y.E.S (YEAR END SALE)

Assalamualaikum...
Dah lama tak update sini...gara2 mobile data yang sangat2 slow huhu...malam ni cuba nasib kot2 dapat upload gambar kat sini. Nak bgtahu 'koleksicikwan' @ dwannbeauty dah mula open jualan Y.E.S (year end sale), bg semua produk2 yang terdapat kat blog 'koleksicikwan'...

Bagi yang berminat nak order/pertanyaan

Whatsapp/wechat/sms/viber
019-266 2627

Saturday, 19 October 2013

HARGA DOUBLE STEMCELL SGT BERBALOI- BALOI

Harga Retail ...

1 Packs RM 250 (14 Sachet)
2 Packs RM500 (28 Sachet)

TUNGGU !!!

Tetapi anda hanya perlu bayar RM270 sahaja utk 2 packs (28 Sachet)

Automatik dapat keahlian percuma

Repeat Order seterusnya hanya RM 190 sahaja utk 2 Packs.......
sangat berbaloi2....

Produk dari Swiss mempunyai liabiliti insurans sebanyak 3 Juta bagi menjamin keberkesanan produk

Mendapat anugerah inovasi produk dari Europe

Merawat kesihatan & kecantikan teknologi nano dgn penyerapan terpantas

Bagi mereka yg ingin menjana pendapatan...

Ade 3 pakej

1) Silver
2) Gold
3) Mobile Stokis

Keuntungan berbaloi2 sehingga ada yg mencecah ribuan ringgit

**untuk maklumat lanjut

sila SMS/WhatsApp : 019-266 2627 (wan anita)

Saya Berani Jamin 100% anda akan berpuashati dgn keberkesanan produk Insyaallah!!!

Phytoscience @ DOUBLE STEMCELL & TRIPLE STEMCELL

10 kesan ajaib semburan Triple Stemcell Spray :-

1 - Pemutihan kulit, menjadikan kulit sekata menyeluruh

2 - Melembabkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut

3 - Mengecilkan pori2 dan liang roma

4- Mengurangkan kedutan, menganjalkan kulit, kulit menjadi awet muda

5 - Pudarkan dan hilangkan jeragat, menjadikan kulit lebih cantik

6- Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih kenyal

7 - Antioksidan dan meremajakan kulit

8 - SPF 25, perlindungan UV

9 - Menjadikan kulit lebih segar dan lembab

10 - Mencergas sel2 kulit dan menganjalkan kulit

TRIPLE STEM CELL (100ml) ( SPRAY MUKA )

Penjagaan kulit kini telah menjadi sains moden, terutama pada lebih ramai wanita. Kini ramai lelaki juga mula memberi tumpuan kepada kualiti dan keselamatan produk penjagaan kulit. Pakar-pakar kami sentiasa membuat kajian, akhirnya berjaya menggunakan kaedah terapi sel dan meghasilkan Triple Stemcell Miracle Intense Essence.

Kandungannya PhytoCellTec Malus Domestica (Apple Stem Cell), PhytoCellTec Solar Vitis (Stem Cell Anggur), PhytoCellTec Argan (Maghribi Argan Buah), Crocus DermCom Chrysanthus Bulb Ekstrak (2012 Anugerah Europh Inovasi ), Sodium Hyaluronate, Ekstrak Gandum, Ekstrak Ubi Kayu larutan air, dan di perkayakan kandungan mineral dari mata air semulajadi.Triple stemcell Miracle Intense Essence menggabungkan tiga jenis sel stem tumbuhan, ciptaan memenangi dua Ciptaan Anugerah Inovasi Eropah dan dua kali pemenang Anugerah Nobel Dr Linus Pualing mengesyorkan unsur surih dengan molekul kecil dan penembusan yang tinggi, sudah tentu mampu bagi anda mendapat tindak balas serta-merta , berseri, dan berkeyakinan.

Triple Stemcell Miracle intense adalah sangat mudah untuk digunakan, hanya selepas mencuci muka, sembur di muka. Jika mahu aplikasi di beberapa bahagian yang lain, hanya sembur dan melihat keajaibannya.

Uttwiller Spatlauber Apple Stemcell:Berjaya dihasilkan oleh Mibelle Biochemistry ketua saintis, Dr Fred Zulli, spesis sel stem epal ini dapat mengaktifkan 80% sel stem yang dorman daripada penjanaan semula sel badan manusia dan melambatkan proses penuaan.

Gamay Teinturier Freaux Anggur Stemcell: Berjaya dibangunkan oleh Mibelle Biochemistry ketua saintis, Dr Fred Zulli, produk yang sangat kaya dengan pigmen antosianin, sangat berkesan melambatkan proses penuaan dan mencegah kerosakan UV pada tisu kulit.

Argania Spinosa Buah Argan Morocco:terbukti hanya satu-satu di dunia menunjukkan bahawa-bahan aktifnya keberkesanan pada perlindungan dan pengaktifan Khususnya bagi sel stem dermis. Sel stem ini meningkatkan keupayaan tumbuh semula, dalam mengusaha untuk mencapai regenerasi kulit yang di bahagian dalam, memulihkan ketegangan dan mengurangkan kedutan sehingga kepada 26%.

DermCom Crocus Chrysanthus Bulb Ekstrak:Inovasi Won Anugerah 2012 ciptaan Eropah, berasaskan dengan ekstrak bebawang bunga , mengaktifkan kombinasi antara sel-sel kulit, dan melambatkan penuaan kulit, aplikasi utama adalah untuk menggalakkan pembentukan kolagen dan elastin, meningkatkan ketumpatan kulit dan membantu mengembalikan keremajaan.

Sodium Hyaluronate:dapat mengekalkan keanjalan kulit, juga dapat mengekalkan kandungan jumlah air yang agak besar, dapatkan tisu kulit licin dan pelembab, kulit kelihatan tembam, muda dan anjal.

Ekstrak Gandum: Dengan kelulusan ECOCERT organik, Berkesan menghalang pembentukan melanin, juga mengelakkan pewarna yang disebabkan oleh UV, lebih rapid pemutihan.

Ekstrak ubi kayu larutan air: Memberi tindak balas serta-merta pada permukaan, mengurangkan kedutan dan garis-garis halus, ketegangan kulit.

Air mineral: Mengandungi unsur surih yang sangat kaya, anti-oksida yang tinggi, memerangi radikal bebas.Tembaga: Meneutralkan radikal bebas, menyumbang kepada pembentukan kolagen dan elastin, dan mengekalkan sistem pertahanan kulit.Selenium: memerangi radikal bebas.

Silikon: Menyumbang kepada pembentukan kolagen dan elastin.

Zink: boleh mengurangkan garis-garis halus dan ungkapan seragam ke permukaan kulit.

Magnesium: bersama-sama dengan zink untuk membantu warna kulit.

Mangan: menyertai dalam metabolisme kolagen dan menghapuskan radikal bebas

Dr Linus Pualing:Anda boleh mengesan setiap penyakit, setiap jangkitan dan setiap sakitan atas sebab kekurangan mineral

Duta produk Double Stemcell, Datin Paduka Ummi Aida...rahsia beliau sentiasa kelihatan anggun, sihat & bertenaga dengan menggunakan produk ini. Anda bila lagi? Tak perlu belanja mahal-mahal, tak perlu pakai mekap tebal-tebal, anggun & sihat dengan Double Stemcell.Double Stemcell dapat membantu anda cantik & sihat seperti Datin Ummi Aida.

Testimoni Double Stemcell !!!

~ " Parut jerawat pun cepat hilang " - Eyyla lela
~ " Sakit Saraf Tulang Hilang " - Sharifah
~ " Ramai tegur makin cerah " - Norhayati
~ " Dah try ni, kulit jadi tegang" - Noryn Ryn
~ " Fibroid di bahagian Rahim mula kecut " - Siew Choo
~ " Payudara tegang & kulit licin " - Nanie Abdullah
~ " Kanser Payudara Sembuh " - Laily
~ " Kulit farah semakin lempap " - Farah Anwar
~ " Masalah Buasir Sembuh " - Asmah Ali
~ " Masalah Aczema Sembuh " - Chang Heng
~ " Kulit Memang Glowing " - Sazliza Zairis
~ " Resdung & Sakit Kepala Hilang " - Zaridah
~ " Stemcell bagus untuk awet muda" - Eei Qin
~ " Kencing Manis & Sakit lutut hilang " - Hasnah

Antara manfaat penting Double Stemcell kepada kulit anda adalah:

1. Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2. Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
3. Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan.
4. Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
5. Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
6. Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
7. Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.

Cara Penggunaan: Sangat mudah....Cuma perlu mengambil sekurang-kurangnya 1 sachet sehari, tuang ke bawah lidah, kemam selama 10-15 saat dan Double Stemcell akan cair & meresap ke seluruh tubuh badan anda. InsyaAlah, cara pemakanan ini menyebabkan Double Stemcell lebih mujarab dan lebih cepat kesannya berbanding produk-produk lain.

Harga 1 kotak RM250

KINI PROMOSI HEBAT !!!

RM270, untuk 2 box
RM320, untuk 3 box
RM350, untuk 2 box double stemcell dan 1 botol TS spray

Sms/ whatsapp/ wechat/ viber
019-266 2627