Tuesday, 26 April 2016

Senarai Agen Jamu Bidan - Stokis Jamu Bidan Kajang

Bismillahirrohmanirrohim....

Assalamualaikum...

Dah lama Wan tak update sini, line Internet yang kurang memuaskan...dah lama tunggu unifi kat avenue ni...sampai sekarang belum dengar khabar berita lagi...

Ok pagi ni Wan tak nak cakap banyak, cuma nak update senarai agen-agen jamu bidan di bawah stokis Wan (Stokis Jamu Bidan Kajang)

Bagi adik kakak...abang-abang yang nak cuba produk jamu bidan, yang mana berdekatan dengan agen-agen Wan...boleh la contact ya.. IN sya Allah agen-agen wan akan guide anda semua...

Nor Azizah (Azie) 019-3188846
(Kuala Kangsar) - Staff Hospital Kuala Kangsar

Nor Hani 017-2479396
(Bangi/Desa Mahkota)

Norziha 018-2333706
(Dengkil/bandar seri putra)

Kartina 010-5929346
(Lahad Datu)

Rosmaini 012-6660694
(Shah Alam)

Hazirah 017-2155283
(Kepong)

Hajjah Mek Esah (Bidan) 014-8163701
(Tok Bali/ Pasir Puteh/ Bachok)- Bidan Urut Bersalin

Fauziah 013-4088577
(kampar-perak)- Staff Nurse Hospital Kampar

Boleh call/ mesej agen-agen untuk dapatkan #jamubidan ya...

Perunding Jamu Bidan Berdaftar
Stokis Jamu bidan kajang
0192662627 (Wan Anita)

Tuesday, 29 March 2016

SERUM PECAH LEMAK - JAMU BIDAN

Bismillahirrohmanirrohim...
Assalamualaikum....

Ok...sebelum subuh cik Wan nak share dengan serum ajaib ni... Hahaha...ajaib ke???? Mesti la ajaib...oles2 je boleh ilang Selulit....boleh hilang Stretch Mark... Boleh ilang lemak yg berlebihan tu..

Cik Wan join sebagai stokis jamu bidan secara rasmi pada 29 feb 2016, 2 Mac 2016 cik Wan dapat stok...fuhhh semangat tu nampak stok melambak... Tp kan....ari ni 29 Mac 2016 stok dah susut sangat dah.. Tggl 7 botol je lagi ni haaa....Tggu nak restok balik dengan hq minggu ni..daripada serum ajaib 50 botol...sekarang tggl 7 botol je lagi... Alhamdulillah... Feedback yg sgt2 positif... Tu pasal la cik Wan panggil serum ajaib...setiap ari setakat ni ada org order...muka ni je bertempek kat pej pos Seri putra hari2.. Hahaha.

SERUM PECAH LEMAK

❤ Membakar Lemak Sehingga 12 Jam Dengan Satu Sapuan
❤ Mengecilkan Saiz Pinggang, Pinggul, Perut, Lengan & Peha Dengan Berkesan
❤ Menghilangkan Selulit dan Stretch Mark Yang Hodoh
❤ Membuang Air Berlebihan Dalam Badan
❤ Melicin & Melembutkan Kulit
❤Tanpa Bahan Kimia – 100% Semulajadi
❤ Diperbuat Dari Bahan Yang Tidak Meragukan
❤Selamat Untuk Wanita & Lelaki
❤ Menjimatkan
❤ Tanpa Rasa Panas
❤Tidak Menyebabkan Kegatalan
❤Selamat Dipakai Oleh Ibu Mengandung & Menyusukan Anak

Bahan-Bahan

Halia, Seaweed, Glycerin, Minyak Lavender Essential, Minyak Jojoba

60ml

SM:RM45
SS : RM50
BR: RM55

Cara penggunaan
Hanya roll ke bahagian diingini & lihatlah tubuh anda semakin langsing!
Serum ini sangat pekat. Hanya sapu lapisan nipis, biarkan meresap ke dalam kulit dan rasailah pembakaran lemak secara efektif serta-merta

STOKIS JAMU BIDAN KAJANG 
(perunding jamu bidan berdaftar) 
📱019-266-2627 




TANAH UNTUK DI JUAL

Bismillahirrohmanirrohim....

Assalamualaikum....
Selamat pagi sahabat hati koleksicikwan semua.... Sama-sama kita solat sunat dulu ya...hehe..Asyik lupa je nak update sini.. Abg cik Wan suruh iklankan tanah ni utk dijual, tanah kami adik beradik seluas 2 ekar sebanyak 10 lot.. Nak jual kesemuanya sekaligus....
Tanah ni berada dekat dengan jalan utama Kg Aman... Tak jauh lbh kurang 4 km utk ke Pelabuhan Tok Bali, pelabuhan ditempat kapal2 besar nelayan berlabuh... So senang utk dapatkan ikan2 segar kat situ...hehe..

Tanah keluasan 2 ekar dan sudah dipecahkan lot sebanyak 10 lot semuanya.... Nak jual kesemuanya. 


Di kawasan ni dah ada taman perumahan baru...

Harga 55k utk 1 lot ( harga boleh nego....), tp tak nak jual 1 lot tau...nak jual sekaligus 10 lot. Jika berminat boleh contact cik Wan sendiri 019-266-2627 dan abg saya Wan Adnan 013-939-1805....

Oklah...ready untuk solat subuh.... Salam subuh cinta 😍 😍 

Friday, 25 March 2016

GEL VDARA - JAMU BIDAN



GEL V-DARA JAMU BIDAN

Ramuan : Bidara Temu lawak Sireh Jintan manis Cekur
Khasiat : Merawat keputihan,memudahkan proses meruang utk membersihkan sisa keputihan dalam faraj,merawat kegatalan faraj,mengetatkan dan menguatkan tisu serta otot dalaman dan luaran faraj,membaik pulih luka jahitan lps bersalin dgn cepat, baik utk masalah badan berbau dan kegatalan masalah kulit spt eczema dan panau.
Cara guna :
Utk proses meruang sapukan gel dijari masukkan kedalam faraj dan tarik ke luar sisa sisa kotoran yg melekat di dinding rahim,ulang proses sehingga faraj selesa dan bersih.
Sapu gel pada bahagian luar faraj biarkan 10 hingga 30 minit baru cuci atau sapu pada waktu malam insert masuk ke dalam faraj biarkan semalaman dan cuci keesokkanya utk kesan ketat dan rapat.
Kegunaan lain : Boleh digunakan pada bahagian badan lain spt masalah buasir,kembung perut,sukar tidur malam,resdung,masalah kulit kepala gatal,batuk,lelah,jangkitan kudis dan ruam-ruam.
Tutup rapat dan simpan ditempat yg kering
170ml Harga Senanjung : Rm 49.00 
Sabah sarawak : Rm 54.00 
Brunei : Rm 59.00

PRODUK JAMU BIDAN

KHASIAT JAMU BIDAN  :

✔ Maintain Rapat, Ketat, Padat, Mantap & Lebih Bertenaga
✔ Tanpa Keputihan Merimaskan
✔ Tiada Senggugut Menyakitkan
✔ Payudara & Punggung Kembali Anjal
✔ Peredaran Darah Lancar, Wajah Kembali Berseri
✔ Lawas Membuang, Toksin Disingkirkan
✔ Kitaran Haid Normal & Lancar
✔ Tanpa Masalah Angin Seluruh Badan
✔ Mengecutkan Rahim, Rahim Subur
✔ Rawat Masalah Cyst & Fibroid Secara Semulajadi
✔ Aliran Susu badan Lebih Lancar
✔ Kembali Ghairah Bersama Suami
✔ Bau Badan Hilang, Hormon Stabil

SIAPA YG PERLU AMALKAN JAMU INI???

1- Wanita & Gadis seawal baligh.
2- Mengalami ‘V’ berair.
3- Masalah keputihan.
4- Wanita selepas bersalin @ keguguran.
5- Masalah gatal-gatal di ‘V’.
6- ‘V’ berbau kurang enak.
7- Wanita yang kerap minum air batu.
8- Masalah haid tidak teratur.
9- Masalah haid berpanjangan.
10- Masalah haid tidak datang berbulan-bulan, bertahun-tahun
11- Wanita yang berkerja kuat & berat.
12- Masalah ‘V’ becak atau basah.
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk-sejuk atau menggigil-gigil.
14- Masalah payudara kendur.
15- Masalah punggung jatuh
KESAN PENGAMBILAN JAMU BIDAN?
1. Kembali ghairah & bertenaga.
2. Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj.
3. Payudara yang kendur akan tegang dan anjal.
4. Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
5. Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar.
6. Memberi kejutan pada suami
7. Mengikat rindu suami pada si pemakai.
8. Segarkan tubuh badan dari kepenatan.
9. Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin.
10. Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal.

CARA MAKAN 
* 3 biji - 3kali sehari (botol pertama)
* 2 biji - 2 kali sehari (botol kedua dan seterusnya)
* Tidak perlu di makan ketika haid KECUALI Senggugut,
Masalah angin satu badan, Masalah haid yang berlanjutan.

* 1biji pil kedalam vargina untuk ketat. (wanita sudah berkawin sahaja) dan biarkan selama 2 hari sebelum dibersihkn..

Ramuan : serapat,sireh,inai,kacip fatimah,manjakani
Selamat,homemade ramuan asli turun temurun bidan indonesia


Monday, 7 March 2016

Jamu Bidan

Assalamualaikum... 
Nak citer sket pasal cinta pandang pertama kat jamu ni...first time jumpa pengasas jamu ni sendiri yg follow cik Wan kat ig..cik Wan ni mmg suka makan jamu, nak di jadikan ada jodoh dengan jamu ni...dah nmpk big boss follow cik Wan....cik Wan pun terus stalk ig jamu bidan hq tu...macam menarik je tgk testimoni kat situ, cik Wan terus whatsapp ieda (pengasas) jamu bidan...terus order sebotol. Lps dah cuba terus whatsapp ieda nak jadi dropship utk jual jamu tu.....first time try mmg best sgt2, bgn pagi badan rasa segar je, biasanya bgn pagi badan lemau je,nak plak klau time tak cukup tido...tp tak selepas amalkan jamu bidan ni...walaupun tido lewat dan bgn awal...badan cergas je.


Selepas 3 ari telan...kumpul keberanian nak insert plak...agak cuak jugak utk insert actually... Whatsapp ieda lagi nak tau cara2 yg betul, Pastu ieda cakap jgn takut...dah insert sekali pasni mesti nak insert lagi...sekali insert!!!!! Sampai tempoh 2 ari cik Wan meruang.....haaa...tau tak apa itu meruang!!! Meruang tu korek la cik kak...hahaha..cik Wan pun klau tak jumpa dengan jamu bidan ni, kompom tak tau jugak apa itu meruang. Sekali cik Wan meruang!!!! Allahuakbar... Terkejut...byk mendapan yg keluar dari dalam tu...teringat kata2 ieda, kat dalam miss v kita tu ibarat kita makan dan tak pernah gosok gg...gg ok la kan kita sengih nmpk lg, kompom kita nak berus...tapi Miss v kita tak nmpk apa yg mendap kat dalam tu...berpuluh taun cik Wan idup ni mmg la x pernah meruang.... Dah habis meruang tu.....Lega sgt2...kompiden giler bebbbb...hahaha...

Bg adik akak yg nak cuba jamu Pastu jangan lupa insert sekali tau (bg yg sudah berkahwin shj utk insert) anak dara telan je...dah nikah baru boleh insert hehehehe.....jangan takut2 nak makan jamu dan insert ya...perlukan khidmat nasihat cik Wan....in sya Allah cik Wan akan tolong... 


Haaa!!! Ni dia stok yg sampai 29hb feb ari tu...dah susut dah pun ari ni, alhamdulillah... Jamu Bidan dgn cik Wan sentiasa ready stok tau...nak Cod pun boleh bg yg berdekatan dgn area cik Wan. Dan kalau jauh pun jgn risau...boleh je nak makan jamu bidan...poslaju ada hehehe... Setiap ari cik Wan post out barang tau...so... jgn risau klau nak order....

Sekarang cik Wan mencari pengedar dan stokis utk produk jamu bidan...Best tau klau nak buat duit bg adik kakak yg suka buat bisness online atau offline...min modal rm160 je...dah layak utk jadi pengedar produk2 jamu bidan.... And akan ada free gift bagi adik kakak yg nak jadi pengedar di bawah stokis cik Wan...cik Wan stokis kajang...sapa2 yg berminat boleh contact cik Wan ya 019-266-2627.  Whatsapp utk fast respond...