Saturday, 30 July 2011

Salam Ramadhan Al-Mubarak

Lusa umat islam seluruh dunia akan menyambut Ramadhan Al Mubarak..Syukur Alhamdulillah dengan limpah kurniaNya kita masih lagi di beri peluang dan kesempatan untuk berpuasa. Di bulan Ramadhan yg penuh keberkatan ini, marilah sama-sama kita lipat gandakan amalan yang mendapat keredhaan dan keberkatan dariNya.

Ini ada berita baik utk mereka yg ada masalah gastrik. Bulan puasa ni mcm mn..... Nanti baru jam 4 / 5 petang perut dah meragam. Sakit...pedih....mcm kena pulas dah hah.... mcm mn nak teruskn puasa .... nak buka tinggal beberapa jam g. Sayang lak.... perut dah tak tahan..... :(

Bagi mereka yang ada masalah gastrik, selalu cepat letih... jadi saya syorkan minum D Ayu Beauty Supplement... Insyaallah berkesan.. perut tak meragam , letih2 badan pun kurang jadi dapatlah kita melipatgandakan amalan2 sunat seperti sunat sembahyang terawih / membaca Al-Quran. Jangan jadikan puasa sebagai alasan utk kita membataskan diri kita dari melakukan sesuatu pekerjaan / amalan yg baik.

Cara Pengambilan ...

1 X sehari Diminum sebelum makan sahur. Kemudian kita boleh makan sahur seperti biasa.

2 X sehari Diminum sebelum sahur & sewaktu buka puasa sebelum makan makanan yg berat.Insyaallah jika diamalkan anda akan rasa sihat & cergas sepanjang mengerjakan ibadah puasa.

Akhirkata, saya sbg pengedar D Ayu ingin mengucapkan selamat menyambut Bulan Ramadhan & Selamat Berpuasa.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)