Tuesday, 18 October 2011

Tak Boleh Nak Upload Pic :(

Assalamualaikum...

Lamanya x update blog ni...dek kerana tak boleh nak upload gambar, trasa frust sgt2. Tak tahu la kenapa asyik error je nak upload gambar, kpd teman2 blogger yg dah terror berblogger tolong la me budak yg baru nak berjinak2 dgn blog ni huhu, byk nak update gambar2 produk, gambar2 kids, gambar2 masakan....tolong la weiiii hua hua hua hua.....

Jelez la tgk teman2 blogger yg update blog ari2 :(, me pun nak update ari2 jg tp sekadar tulis je ler, xleh nak tunjuk gambar. So nak stop kat sini dulu lah yer...sehingga ketemu lg yer....

Monday, 3 October 2011

Majun Anggun Bistari (MAB)


PERANCANG KELUARGA SECARA TRADITIONAL

Merancang Keluarga
 Merawat keputihan
Awet muda
Memelihara peranakan
 Membuang darah kotor melalui period
 Menambah tenaga
Teraturkan period
 Mencantikkan kulit/menegangkan payudara
 Mengawal berat badan
Melawaskan buang air besar
Memulihkan/melambatkan monopaus
 Menstabilkan hormon wanita
Melancarkan peredaran darah
Mengawal kolestrol dalam darah
Ikhtiar utk mendapatkan zuriat

LAIN-LAIN KEGUNAAN MAB
 (maksud kegunaan multi purpose)

MELAMBATKAN MONOPAUS/MENGEMBALIKAN PERIOD BAGI ORANG YANG TELAH MONOPAUS

Dengan mengamalkan MAB, anda tidak akan monopaus di usia yang terlalu awal aiatu sekitar 40an. Biasanya hormon kewanitaan dikeluarkan oleh otak kita dengan aktif pada usia remaja sehinggalah sekitar usia 30an, disebabkan faktor usia, stress dan tekanan hidup, otak kita menjadi kurang berkupayaan merembeskan hormon tersebut untuk badan, jika masalah ini tidak diatasi dengan baik kita menjadi cepat tua dan akhirnya mempercepatkan monopaus.Keadaan ini akan menimbulkan kesan yang tidak baik dalam hubungan rumahtangga. Hubungan seksual juga menjadi tidak harmoni. InsyaAllah dengan mengamalkan MAB masalah tersebut dapat di atasi dengan baik

MAB UNTUK IKHTIAR ANAK

Biasanya orang yang mempunyai masalah period/senggugut adalah sukar untuk mengandung. berkemungkinan orang seperti ini mempunyai masalah dalaman pada peranakan seperti terdapatnya blocking pada peranakan seperti period tak keluar habis/keputihan. Keadaan seperti ini akan menghalang perjalanan sperma lelaki menuju ke rahim untuk bercantum Khasiat & kegunaan MAB

dengan benih perempuan. Dengan mengamalkan MAB, ianya mengeluarkan blocking tersebut supaya perjalanan sperma menjadi lancar. Dengan itu proses penghamilan akan lancar.

SESUAI UNTUK PEREMPUAN BERUMUR/WARGA EMAS

MAB ini bukan sahaja untuk wanita muda malah ianya sesuai kepada waita yang berumur 50an ke atas. Bagi golongan berumur/warga emas ianya tidak dapat mengembalikan period lagi, cuma hanya boleh mendapat khasiat2nya seperti melancarkan peredaran darah, memberi tenaga, lawas, menghilangkan kebas2 dan sebagainya.

Siapa Yang Boleh Makan MAB?

Semua golongan wanita yg berumur 18 thn keatas.So yg umur 18 thn ke atas, telah berkawin atau belum,janda/balu jg telah monopouse memang di syorkan makan MAB.Kandungan MAB bukan sahaja utk family planning/cegah kehamilan malah dpt merawat kesihatan dalaman wanita.

Promosi Oktober


BELIAN SET PENJAGAAN WAJAH D AYU (loose item) melebihi RM100.00 (kecuali set percubaan) DAPATKAN BEAUTY SUPPLEMENT dengan harga RM110.00 (SM) , RM120.00 (SS)

Syarat-syaratnya :

Tawaran sah sehingga 30 Oktober 2011 Promosi hanya sah kepada Followers & freinds fb sahaja Barangan akan dihantar setelah bayaran di terima. e-mailkan pesanan anda @ sms/call 0192662627. Kos Penghantaran PERCUMA.