Tuesday, 18 October 2011

Tak Boleh Nak Upload Pic :(

Assalamualaikum...

Lamanya x update blog ni...dek kerana tak boleh nak upload gambar, trasa frust sgt2. Tak tahu la kenapa asyik error je nak upload gambar, kpd teman2 blogger yg dah terror berblogger tolong la me budak yg baru nak berjinak2 dgn blog ni huhu, byk nak update gambar2 produk, gambar2 kids, gambar2 masakan....tolong la weiiii hua hua hua hua.....

Jelez la tgk teman2 blogger yg update blog ari2 :(, me pun nak update ari2 jg tp sekadar tulis je ler, xleh nak tunjuk gambar. So nak stop kat sini dulu lah yer...sehingga ketemu lg yer....

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)