Thursday, 8 December 2011

Alahai....Along kena sunat...

Assalamualaikum w.b.t

Sejak Along kena sunat ni belum berkesempatan lagi nak upload gambar gambar..gara2 broadband yg lembap mcm siput...asyik nak upload gambar jer mesti error...huhuh..

Ptg tadi tenet kat umah dah ok dan happy sgt blh start berblog semula...byk N3 yg sedang menunggu hehe....
Along sedang menunggu untuk dimandikan dgn bomba...

Haaa...dah start mandi dah...mandi la sampai kecut yer...time ni semua seronok la bomba yg mandikan..jap lg dah nak kena potong mesti kecut perut semua hehe....
Along with Angah and Alang..sempat lg berposing dgn kete bomba....
Along dah mula berarak ke Klinik Amal...masa ni ibu tak dapat join sekali coz acik ngan adik belum bangun tido lg.

Dah sampai kat Klinik Amal dah..Along dapat no 6 giliran utk sunat, peserta yg paling muda kat sini berumur 5 taun...harap2 tak de la yg meraung2 yer.
Along bersama Pak Rano Pengerusi Umno Bandar Seri Putra, dah nampak pucat muka Along tu, Along ni semuanya takut...lemah semangat plak tu.
Masa ni Along kena inject kot...sakit katanya masa kena inject, masa potong Along tak perasan plak bila doktor potong hehe..Erm...apa pun Along dah selesai sunat..taun depan Angah plak..Insyallah...dah balik umah...melele je Along ni, nak kencing lg la meraung2..kesian huhu...nak makan ngan minum takut sbb kalau makan mesti nak buang air besar katanya, kalau buang air besar mesti nak kencing plak....tu yg dia takut nak makan dan minum tu huhu.....

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)