Sunday, 11 December 2011

dR-II Bantu Pulihkan Sepenuhnya Psiriosis

PSORIASIS SATU BADAN HILANG DENGAN dR-II

Jitra, 24 April (HPM) – Pelbagai cara telah digunakan oleh En Mohd Amir Zulkifli bagi mengubati penyakit psoriasis kronik yang dihidapinya sekian lama. Namun semuanya gagal. Doktor pakar kulit telah menyatakan bahawa tidak ada ubat setakat ini yang mampu merawat psoriasis kerana ia berkaitan dengan masalah genetik. Doktor pakar hanya memberikan ubat sapu (steroid) untuk membantu menghilangkan rasa gatal dan penumbuhan kulit baru secara sementara sahaja.
Namun dengan izinNya, produk dR-II yang telah digunakan sebanyak 12 kotak telah membuahkan hasil yang diharapkan selama ini. “dR-II ternyata telah memulihkan sakit psoriasis saya sepenuhnya walaupun gagal diatasi oleh doktor pakar kulit,” kata Mohd Amir yang ternyata gembira kerana kini beliau boleh melakukan aktiviti harian seperti biasa.
Siapa sangka dengan izin Allah, harapan yang telah putus kini kembali cerah. Ternyata produk yang dihasilkan oleh Dr Rozmey ternyata berkesan dan mampu memberikan hasil yang diidam-idamkan. Oleh iti tidak hairanlah tempahan terhadap produk ini semakin mendapatkan sambutan yang hangat.
 
 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)