Thursday, 8 December 2011

Family Day

Assalamualaikum...
N3 ni ari sabtu ari tu...baru nak upload hehe...semua tahu kan broadband la yg wat hal jd semua N3 tertangguh. Family Day kali ni kat Sony jer tp agak meriah jg la...anak2 la yg paling seronok coz dapat layan game smp puas dan dapat jumpa ngan maskot Upin Ipin...

Wajah ceria acik...kena kejut dari tido...tp bersemangat la sbb nak g jalan2...

Along Hakim dan Angah Hafizi...macam2 ragam kalau dapat g jalan2...posing habissss....hehe

Abah n d geng..tak cukup sorang lagi...Haziq biasa la suka merayau2 sikit...masa ni kat production, dapat la peluang kids tgk tempat keja abah.

Angah...kalau bab posing bg dia la, suka bergaya...kalau bab menyemart kalah abhnya...

Ni kat surau...masuk rest kejap sambil makan jajan...Haziq pun xde jg masa ni dia pegi toilet dgn abahnya.

Cakkkkk....ni la anak yg paling kecik setakat ni Irfan Hilmy.

Along, Angah, dan Alang bersama maskot Upin.....
Acik kecik sgt xleh nak bergambar ngan maskot haha....

Hepy sgt g family day tempohari, dapat jumpa ngan kawan2 lama, terasa rindu suasana keja dulu...dah hampir 8 tahun dah tinggalkan Sony..


No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)