Sunday, 11 December 2011

Gain 5...Hanya Sekotak Dah Cukup

Jitra, 10 Mei (HPM) – Nurlina dari Kuala Lumpur antara testimoni Gain 5 yang telah berjaya menaikkan berat badan, GAIN 5, satu lagi formulasi ajaib Dr. Rozmey, terbaik, selamat dan berkesan mampu menambah berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan anda serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan berfungsi secara maksimum. Formulasi yang serba lengkap dan menyeluruh ini adalah yang pertama seumpanya di Malaysia dan ternyata mampu memberikan kesan pertumbuhan otot-otot badan yang amat cepat.
Bagi anda yang terlalu kurus, anda boleh mencuba produk ini tanpa rasa was-was kerana telah terbukti Gain 5 mampu mengembalikan berat anda yang terlalu kurus kepada berat ideal. Mungkin anda termasuk dalam kategori kurus yang tidak sepatutnya di mana banyak mana pun pengambilan makanan yang anda ambil tetapi tetap kurus juga.
Namun melalui pengambilan Gain 5, ia dapat membantu pertumbuhan otot-otot tubuh badan dan seterusnya menambah berat badan anda ke berat ideal. Campuran “whey protein” , Vitamin A,B 2, B3, B5, B6, C, kalsium, iodine,zinc,thiamine, biotin, folic acid mampu membina otot-otot badan yang baru, meningkatkan “growth hormone” dan pembesaran sel-sel badan selain memberikan tenaga dan meningkatkan selera makan anda.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)