Sunday, 11 December 2011

Kehebatan Doc-K

Jitra, 27 May (HPM) – Kegembiraan seorg insan terpacar di wajahnya. Mahu tidaknya setelah hampir 5 tahun menderita sakit lutut di mana 2 tahun kebelakangan ini makin ketara seakan dah berputus asa untuk berubat. Di mana ada orang memberitahu beliau jika terdapat ubat yang mampu menyembuh sakit beliau, mesti dibelinya dan dicubanya tetapi tetap sama. Paling yang dirisaukan oleh Puan Marziah Mamat ialah solatnya yang tak sempurna gara-gara masalah sendi yang dihidapi.
Terpaksa beliau bersembahyang dalam keadaan duduk, berjalan jauh juga tak boleh apatah lagi naik tangga bangunan yang tinggi. Azab yang paling ketara adalah ketika nak buang air besar di mana beliau tidak dapat nak bercankung. Namun segalanya telah berakhir hanya dengan sekotak doc k katanya. Beliau amat bersyukur dan berterima kasih pada DDR kerana dia mampu bergerak seperti insan biasa dan yang paling mengembirakannya beliau adalah sudah boleh bersolat seperti biasa.
Kepada pesakit-pesakit terutamanya warga emas yang mengalami kesukaran untuk bergerak gara-gara masalah sendi atau saraf yang menghantui selama ini, produk Doc K lah jalan penyelesaian yang terbaik. Kini terbukti produk ini mampu memulihkan masalah berkaitan sendi, urat dan saraf dengan jayanya.
Menurut Datuk Dr Rozmey Che Din (DDR) formulasi hebat  Doc-K adalah penawar bagi golongan masyarakat yang menghadapi masalah sakit sendi di Malaysia untuk menghilangkan penderitaan  yang dihadapi oleh mereka sekaligus membantu meningkatkan kesihatan tubuh badan mereka.
“Formulasi yang telah dihasilkan di dalam Doc-K mengandungi ramuan seperti Marine Collagen untuk mempercepatkan pembentukan dan membaiki rawan sendi yang rosak,” katanya.
Presiden dR Group itu berkata lagi, vitamin C yang juga terkandung di dalam ramuan itu adalah bertujuan membantu memulihkan rawan sendi yang rosak.
“Selain itu, ianya juga mempercepatkan kesan tindak balas celery serta collagen dalam pembentukan rawan sendi, manakala serbuk halia pula berfungsi membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan setempat.
“Jadi dengan keajaiban kandungan Doc-K mereka dapat melakukan aktiviti yang dirancang dan tahap kesihatan mereka akan meningkat,” ujarnya lagi ketika sesi temubual bersama beliau.
Tambahnya lagi, formulasi produk keluaran dRG menepati citarasa kehendak metabolisme badan mereka tertutamanya golongan wrga emas.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)