Sunday, 11 December 2011


Khairul…menunjukkan tanda bagus untuk produk Espresso XY

JITRA, 11 Mac (HPM)- “Selepas satu jam saya minum,saya merasakan seolah-olah diri saya diberi satu suntikan semangat yang baru yang belum pernah saya perolehi sebelum ini,”kata pelajar yang sedang mengikuti jurusan Kejuruteraan Elektrikal Robotik di sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) di Batu Pahat,Johor.
Pelajar tahun akhir,Khairul Bahari,24 menyatakan yang beliau perlu melipatgandakan usaha beliau untuk semester ini bagi mencapai Purata Nilai Gred Kumulatif (CGPA) yang baik.
Lambakan tugasan dan jadual kelas yang padat mengakibatkan badannya kini mudah berasa letih dan dirinya juga diarasakan tidak bermaya serta  mudah lesu.Hal ini sedikit sebanyak menjejaskan emosinya ketika beliau ingin melakukan ulangkaji pada waktu malam.
“Perkara itu kadangkala menyebabkan ‘pointer’ saya kurang memberangsangkan dan ianya juga menjadi bebanan kepada saya megembalikan semula prestasi saya seperti dahulu.
“Sehinggalah pada satu hari ketika saya sedang mengemaskinikan blog ,saya terbaca satu artikel dari seorang pengguna Espresso XY yang menyatakan bahawa produk ini bagus menambahkan tenaga khasnya untuk kaum lelaki.”katanya.
Tanpa berlengah lagi,beliau terus berjumpa dengan pengedar dan mendapatkan satu kotak produk Espresso XY sebagai percubaan pertama bagi dirinya.
Pada hari pertama mencubanya beiau terus dapat merasakan kelainan terhadap tenaga yang dikeluarkan oleh dirinya.
“Saya sudah kembali bersemangat dan bertenaga untuk menjalankan kerja dan saya juga kurang mengantuk.Saya amat berpuas hati terhadap keberkesanan produk ini sejak hari pertama saya mencubanya,”ujarnya ketika mula menggunakan produk ini di awal bulan Ramadhan yang lalu.
“Walaupun sebenarnya pruduk ini lebih sesuai untuk digunakan oleh orang yang sudah berumahtangga,namun tidak menjadi satu kesalahan bagi orang yang masih bujang seperti saya untuk mencubanya,”ulasnya lagi

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)