Sunday, 11 December 2011

Parut Luka Kemalangan, Jerawat Pudar Dengan dR-IIJITRA, 30 Dis (HPM) – Seorang pengedar produk Herba Prima Marketing Norazlia Shahrome kini mampu tersenyum apabila melihat anak gadisnya sudah pulih dari masalah resdong dan jerawat kronik di muka.
Menurut Norazlia bukan sahaja masalah itu, parut kemalangan anakya kesayangannya itu turut pudar walaupun sebelum ini meninggalkan parut yang berbonggol-bonggol. Katanya setahun yang lalu  anaknya Nuriylia Nordin,15, telah menghadapi kemalangan jalan raya dan dia telah mengalami luka di bahagian tangan seperti di siku dan juga bahu, luka yang agak ketara .
“ Dalam masa yang sama, anak saya juga mempunyai penyakit resdung yang agak serius, mukanya sering mempunyai jerawat yang tidak reda-reda.. dia berasa malu apabila bersama rakan- rakannya yang mempunyai kulit yang cantik, tahap keyakinannya juga semakin rendah. “Cara dia memakai tudung, dia tidak mahu melipatkan tudungnya kerana ingin menyelindungkan jerawat dan parut di tepi pipi  Oleh itu, saya mengambil keputusan untuk  anak saya mencuba produk dR-II. “Alhamdulillah masalah yang dihidapi oleh anak saya dapat diatasi,Dalam masa seminggu mengamalkan sehari sepeket jus dR-II, jerawat di mukanya mengecut,
Bibirnya merah bak delima merekah bak kata orang dulu-dulu. Saya bersyukur tahap keyakinannya meningkat dari hari ke hari…penampilannya pun makin menyerlah ramai yang menegur akan perubahan tekstur mukanya,” kata beliau. Bercerita lanjut dan berbalik kepada parut kemalangannya Norazlia berkata beliau dan anaknya terkejut mendapati parut di bahunya hilang sama sekali dan parut di siku makin nipis dan tidak berbonggol-bonggol lagi. Katanya anakbeliau  terus menggunakan dR-II dengan penuh keyakinan kerana percaya rumusan Dr. Rozmey ini memang dapat memulihkan masalah kulit. “Oleh itu, bagi yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kedutan, kulit tidak serata, mahupun masalah parut ataupun penyakit kulit yang kronik jangan takut untuk mencuba produk dR-II yang dirumuskan oleh Dr.Rozmey .

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)