Sunday, 11 December 2011

Pulih Resdung Yang Kronik Dengan dR-II

Adik Affan pulih dari resdung dengan dR-II

RESDUNG YANG KRONIK PULIH SEPENUHNYA DENGAN dR-II

Jitra, 10 April (HPM) – Ramai yang tidak mengetahui bahawa produk dR-II bukan sahaja mampu mencantikkan wajah namun ia juga mampu menyembuhkan penyakit resdung. Ini jelas terbukti apabila salah seorang pesakit resdung yang kronik iaitu Adik Affan yang menghidapi resdung yang kronik kini telah pulih sepenuhnya.
Tetapi Alhamdulillah, produk dR-II ciptaan Dr. Rozmey telah berjaya memulihkan penyakit resdung yang dialami oleh Adik Affan.
Ramuan yang terdapat di dalam dR-II mengandungi anti-oksida yang paling super hebat yang bertindak aktif dikesemua sel-sel badan. Selain itu ia mampu menjadikan pigment kulit berwarna cerah, melindungi kulit dari sinar UV dengan memperhebatkan perlindungan semulajadi kulit selain mampu memperkuatkan tindakan anti-oksida yang lain dan memanjangkan fungsi dan umur sel-sel tersebut.
Oleh itu tidak hairanlah jika dR-II dilihat mampu memulihkan penyakit resdung yang kronik kerana ia mengandungi bahan-bahan anti-oksida yang kuat yang mampu melawan pelbagai penyakit yang lain.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)