Sunday, 11 December 2011

Warga Emas Kembali Ceria Bersama Doc-K

JITRA, 12 Mac,(HPM)-Jika dahulu warga emas ini kerap kali mengalami demam dan kesejukan di bahagian kakinya,namun kini beliau tampil ceria dan sihat setelah mencuba produk keluaran Herba Prima Marketing (HPM) iaitu DOC-K.
Abdul Rashid Mamat, 64, dari Grik, Perak mengakui sendiri keberkesanan produk Ketua Pegawai Eksekutif HPM, Datuk Dr Che Rozmey Che Din selepas menghabiskan empat kotak DOC-K.
Katanya sebelum menggunakan DOC-K, beliau seringkali mengalami demam dan merasa sejuk pada bahagian kaki disamping tidak mempunyai selera untuk makan.
Beliau yang hanya bekerja sebagai penoreh getah dan pekebun mengalami kesukaran apabila keadaan kesihatannya itu manjadi penghalang utama untuk dirinya keluar mencari pendapatan bagi menyara kehidupan dia dan isterinya.
“Pakcik seringkali demam dan tidak berselera untuk makan.Kaki pakcik juga selalu kebas sehingga mengganggu kerja harian pakcik,”katanya.
Namun semua itu berubah sebaik sahaja beliau menghabiskan empat kotak DOC-K. Menurutnya lagi, kesan daripada pengambilan produk itu amat menakjubkan.
“Kini pakcik merasa diri pakcik sihat dan tidak demam lagi.Kaki pun dah tak rasa kebas lagi.Makan pun dah bertambah selera,”ujarnya.
Beliau kini sedang menggunakan kotak DOC-K yang kelima dan berharap agar dirinya akan kekal sihat.
“Oleh itu pakcik dapat menunaikan ibadah dengan sempurna dan mendekat diri kepada-Nya di usia yang semakin senja ini,” kata beliau.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)