Thursday, 12 January 2012

Along lelah lagi.....

Assalamualaikum....

Baru  boleh nak jenguk 'koleksi cik wan' lagi...pagi tadi sempat jugak ngadap dan letak 2 n3...pastu dok sibuk melayan sikecik dan selesaikan tugas2 rumah yang tertangguh...

Kesian tengok Along...tak berselera nak makan dek kerana lelah....sejak start sekolah ni kerap betul Along kena lelah. Mana taknya...penat pikul beg berat pun satu hal...kelas pulak untuk sekolah keb kat tingkat atas...terpaksalah kena panjat anak tangga berkali2...kat sek agama pun kelas tinggi jugak..tingkat paling atas iaitu tingkat 4...alahai siannya anak ibu...tiap kali pergi sekolah selalu berpesan pada Along jangan main lari2 kat sekolah...panjat tangga tu slow2 tak yah nak terkejar berlari spt sebelum ni...klau time dia tak kena lelah...kerjanya asyik nak berlari2 jer...

Kali ke2 ambik nebulizer untuk tahun 2012...ubat dah berkali2 topup dah..
Kesian Along...adik setia menemani Along heheh...adik pun sama macam Along jgak, ada lelah..cuaca sejuk je...mesti kena lelah...tak pun kalau demam dan batuk pun mesti kena lelah..
Acik tak....Acik bebas dari lelah yer hehehe.......
Ni 2 orang lagi pelakon tambahan hahaha...penuh bilik rawatan pakat masuk semua...yang baju ijau tu nak jadi pelakon utama plak heheh....
Kesain tengok Along katanya....nasib baiklah Alang tak de sakit lelah jugak :)
Sebelum pegi sekolah agama minum milo ngan biskut jer...takde selera nak makan nasi...Ibu doakan semoga Along cepat sihat yer..





No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)