Tuesday, 27 November 2012

KELEBIHAN DIET HERBALIFE

 • Mengurangkan berat badan tanpa dadah:
Shake Herbalife di jamin 100% bebas dadah. Shake herbalife adalah nutrisi unutk semua golongan. Logiknya bagaimana makanan ini boleh menguruskan badan adalah kerana kalorinya yang rendah tetapi mengandungi kandungan nutrien yang tinggi, memberikan rasa kenyang yang lama, sel yang sihat dan kemampuan badan membakar lemak secara semulajadi.
 • Mengurangkan berat badan tanpa berlapar.
Kebanyakan program diet akan meminta anda mengurangkan pengambilan makanan. Selera anda akan disekat untuk makan. Akibatnya badan anda akan kekurangan nutrien yang diperlukan oleh badan. Memang anda akan kurus tetapi badan anda akan menjadi lemah dan muka akan kelihatan pucat. Dengan program pengurusan berat badan ini, anda masih boleh menikmati makanan kegemaran anda.
 • Mengurangkan berat badan tanpa bersenam :
Bersenam amat baik untuk meningkatkan kadar metabolisma, menigkatkan pertahanan sistem kardiovaskular dan meningkatkan jisim otot. Tetapi malangnya tidak ramai yang mampu dan punya masa untuk bersenam. Tea mix herbalife meningkatkan metabilisma dan membakar sebanyak 250kcal untuk setiap gelas 400ml yang di minum. Ini bersamaan dengan 15 minit berjoging. Apabila metabolisma meningkat, sisitem kardiovaskular juga akan bekerja dengan lebih efektif. Kandungan protin dalam F1 dan F3 akan meningkatkan jisim otot anda.
 • Kekalkan metabolisma badan anda walaupun ketika berdiet:
Dengan pengambilan shake herbalife yang lengkap kandungan nutriennnya, badan anda dibekalkan dengan tenaga yang mencukupi unutk menjalankan pembakaran kalori secara semulajadi. Oleh sebab itu metabolisma badan anda akan kekal seimbang dengan keperluan berat badan anda.
 • Langsing selamanya:
95% mereka yang berdiet secara konvesional akan kembali kepada berat asal mereka malah kadang-kadang lebih gemuk dari sebelumnya. Sekarang anda boleh tergolong dalam golongan mereka yang 5% kekal langsing selamanya.
 
Anda tidak perlu bersusah untuk menahan perut, tidak perlu bersenam, masih boleh makan makanan kegemaran dan proses perlangsingan akan berlaku secara semula jadi. Lihatlah testimoni mereka yang telah mendapat kesihatan dan bentuk badan menarik selepas bermula dengan nutrisi ini.

Gantikan makanan anda hari ini juga dengan shake berkhasiat.  Kalori rendah tinggi zat dan di jamin selamat!Ingat!! Sangat mudah, terbukti berkesan. Umpama 1,2,3
 • 1 hidangan berwarna warni yang anda gemari.
 • 2 kali gantian makanan dengan shake berkhasiat (disarankan gantikan sarapan dan makan tengah hari atau sarapan dan makan malam dengan shake)
 • 3 liter air kosong / tea mix (minimum).
Penting!!!
 • Anda perlulah minum air dengan mencukupi bagi memastikan proses penurunan berat badan anda berjalan dengan efektif
 • Air adalah agen pengankut dan pembersih. Jika air tidak cukup, kalori yang di bakar dan bahan toksin yang harus dikeluarkan dari tubuh tidak dapat di singkirkan
 • Kepeluan air untuk seseorang adalah berbeza-beza. Setiap 25 kg berat badan anda perlu minum 1 liter air. Jadi jika berat badan anda 75 kg,  anda perlu minum 3 liter air.
 • Walaubagaimanapun, anda disarankan minum lebih dari yang sepatutnya agar penurunan berat badan lebih cepat.
 • Minum iar sepanjang hari cara sedikit-sedikit. Cara ini lebih mudah dan efektif.
 • Anda akan menerima cara  minum air yang efektif dan cara pengurusan berat badan peribadi pengasas  yang telah terbukti berkesan apabila anda memesan  produk pelangsingan berat badan.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)