Saturday, 8 December 2012

Info SNE ~ Air kosong penawar segala penyakit...


Kajian para saintis mendapati amalan minum air sebaik bangun dari tidur setiap pagi mempunyai banyak manfaat. Japanese Medical Society misalnya berjaya membuktikan dalam kes-kes tertentu, amalan ini mampu memulihkan penyakit termasuk yang serius. Di antara penyakit yang termasuk dalam penyelidikan persatuan tersebut ialah sakit kepala, sakit-sakit badan, sistem jantung, artritis, degupan jantung yang pantas, epilepsi, lemak berlebihan, bronkitis, tibi, meningitis, buah pinggang dan jangkitan pada air kecing. Bagaimanapun amalan minum air kosong sebaik jaga dari tidur ini perlu mengikut beberapa peraturan untuk memastikan keberkesanannya.
 1. Minum empat gelas air (160 ml) sebaik jaga dari tidur setiap pagi dan sebelum memberus gigi.
 2. Berus gigi dan bersihkan mulut tetapi jangan makan atau minum apa-apa untuk 45 minit.
 3. Selepas 45 minit anda boleh makan dan minum seperti biasa.
 4. Selepas 15 minit mengambil sarapan, makan tengah hari dan makan malam jangan makan atau minum untuk tempoh 2 jam.
 5. Bagi pesakit yang lanjut usia dan tidak larat minum empat gelas air sekali gus diperingkat permulaan, mereka boleh memulakan kaedah rawatan ini dengan meminum air secara berperingkat sehingga mampu mencapai empat gelas sehari.
 6. Kaedah rawatan dipercayai mampu merawat pelbagai penyakit dalam tempoh tertentu.
 • Tekanan darah tinggi - 30 hari
 • Gastrik - 10 hari
 • Diabetes - 3o hari
 • Sembelit - 10 hari
 • Kanser - 180 hari
 • Tibi - 90 hari.


Saya mengesyorkan pengambilan air herba iaitu air kosong yang dimasak bersama Excel Tea. Ia membantu pembuangan toksik daripada badan melalui pembuangan air kencing dan melawaskan pembuangan najis. Dan sangat berkesan untuk menurunkan berat badan!

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)