Friday, 14 December 2012

RAHSIA CANTIK ADIRA AF7

Memang tak dapat dinafikan, dulu sgt susah orang nak beli Beutskin Essence ini. Walaupon sudah lama dalam pasaran tapi orang pandang tak pandang je. Ramai dealer-dealer SNE cun melecun makan BEUTSKIN ESSENCE tapi bila artis-artis popular macam ADIRA AF, ISMA AF dan beberapa artis lagi bertambah tambah cun melecun awet muda, haaaaaa macam goreng pisang panas. Tapi tapi kan Adira dan mereka-mereka ini bukan makan BEUTSKIN semata-mata ye. Set lengkap ialah SNE, EXCEL TEA dan BEUTSKIN. Tapi jika rasa membebankan, mulakan dahulu dengan set asas iaitu SNE dan EXCEL TEA. Bantu tubuh anda membuang toksin toksin yang menimbun dalam badan melalui proses detoxification. Bila darah dah bersih dan lancar, barulah naik seri kat muka. Saya nasihatkan jangan terus terjah makan BEUTSKIN sebab kadang-kadang tindak balas pemulihan agak mengejutkan anda (bergantung kepada keadaan tubuh masing-masing). Step by step langkah demi langkah. Ingat SNE bukan semata untuk cantik ya, paling penting untuk sihat jg.Meh kita tgk gbr2 kat bawah ni :)






1 comment:

  1. teringin nak guna tp now xde duit lagi...xkn nk guna duit ptptn kot..hihiih...

    ReplyDelete

takkan baca jer....komen la sikit :)