Saturday, 1 December 2012

SNE OH SNE....

Assalamualaikum...
Lama betul tak mengupdatekan diri kat sini...kalau update pun masukkan pasal2 produk2 jer la. Haaaa....ari ni nak story mory pasal se produk ni....agak glamour la kat jualan online skrg ni...kalah goreng pisang panas heheh....malam tadi my SIL call minta tolong wan promotekan produk ni...biasa la dia kat kg tak de tenet...so xleh la nak wat jualan online....so dengan bangga dan rela hatinya wan terima la untuk jual2 produk...tp kan...kan...kan...dengan tak sengajanya dah pun sign ahli la smlm hahahaha....macamana ni....baru jer wat bisness Herbalife ni dah nak wat bisness lain plak hahaha....ahh....tak pe la kan...

Tapikan wan belum guna lagi produk ni...in sya Allah..rasanya mcm nak cuba la jugak sbb skin ni ade problem gak...tgk my SIL dah cun melecun skrg ni...dia ambik produk ni dulu sbb dia ada masalah tiroid...Alhamdulillah dah baik dari penyakit dia tu....skin dia pun dah cantik sangat...geram jer tengok kulitnya yg putih gebu...mulus tu heheh...

So...bg sesiapa yg nak order produk2 SNE ni blh la contact Wan yer....juga blh like kt page ni https://www.facebook.com/pages/SNE-Beautskin-Essence/496950677005905?ref=hl

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)