Tuesday, 23 July 2013

BEDAK SEJUK TANAKA

Bedak Sejuk Tanaka diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation, Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!!

Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

BOLEH DIGUNAKAN DGN 3 CARA: BEDAK SEJUK, FOUNDATION, SCRUB BADAN

1) Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..

2) kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..

3) Kalau nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2...Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Jom gunakan produk yg berasaskan semulajadi ini.....

JOM ORDER....

WASSAP/VIBER/WECHAT/SMS
019-266 2627

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)