Thursday, 10 October 2013

6 RAHSIA DOUBLE STEMCELL

♥♥ 6 RAHSIA DOUBLE STEMCELL YG PERLU ANDA TAHU ♥♥ 

RAHSIA 1: 

~ Menghilangkan kedutan, memutih & menggebukan kulit seluruh badan
~ Memang tak seronok kalau tiba-tiba ada orang panggil anda 'Makcik' hehe.... Tapi apakan daya, masa tetap berjalan. Proses penuaan adalah proses yang normal.Tapi dengan menganjalkan kulit, kedutan yang menampakkan 'tua'tersebut boleh dikurangkan. Memang best kalau selalu dipanggil 'cik adik manis' dan jus ini boleh membantu. Sebatian yang unik ( Apple & anggur stemcell ) dan anti oksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar.

Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. Hasilnya menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.

Bahan utama iaitu Apple Stem Cell telah dikaji oleh para saintis bahawasanya di dalam sebiji buah epal iaitu hanya epal (uttwiler spatlauber apple) yang berada di kawasan switzerland mengandungi stem cell untuk anti aging. Sel ini dapat meningkatkan keupayaan sel kulit manusia bertahan lebih lama.

Kesannya kulit akan kelihatan muda dan cerah.0.1% stem sel epal uttwiler spatlauber boleh meningkatkan 80%stem sel manusia. Dan istimewanya Produk Double stemcell ini mempunyai 2% stem sel epal uttwiler spatlauber di dalamnya....Bermaksud peratusan % lebih tinggi memudahkan sel baru cepat terhasil. Itu sebabnya kenapa hanya dalam masa 5 minit terus berlaku perubahan pada kulit wajah. Kedutan & garisan halus akan berkurangan.

Penggunaan selama 2 minggu boleh menghasilkan 8% kedutan berkurangan manakala 4 minggu menghasilkan 15% kedutan akan berkurangan.

RAHSIA 2: 
Perlindungan dari cahaya UV matahari merbahaya, 30 kali lebih lama. Bila anda berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit anda. Bila kulit anda lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin berkedut,berjeragat, dan tak sihat. Mungkin anda tak pernah terfikir, perlindungan dari cahaya matahari UV sebenarnya penting untuk mengekalkan kecantikan.

RAHSIA 3: 
Mengembalikan Tenaga & Stamina

~ Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

RAHSIA 4: 
Perjalanan darah lebih lancar & menguatkan jantung

~ Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang aliran darah yang lancar bermakna lebih banyak oksigen dan nutrien dibawa ke bahagian otak & badan dan sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya disamping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

RAHSIA 5: 
Bakar lemak dalam badan & merendahkan kolestrol

~ Pengurangan Berat Badan
– Acai Berry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak.

RAHSIA 6: 
Hanya 15 Saat Untuk Diminum (sesuai bagi wanita sibuk yang mahu cantik)

~ Hanya perlu guna sepaket sehari. Bukan saja sepantas kilat untuk diminum, malah menjimatkan. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi ketika bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri

Berminat
whatsapp/sms
019-266 2627

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)