Friday, 18 October 2013

DOUBLE STEMCELL SUNGGUH LUAR BIASA

Solar Vitis Stem Cell diperolehi dari Anggur GamayTeinturierFréaux
– Anggur dari Negara Burgundy yang mengandungi polyphenols yang SANGAT TINGGI untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Hasil kajian mendapati PhytoCellTec™ Solar Vitis sangat effective untuk melindungi epidermal stem cells dari sinar UV yang diketahui sangat bahaya dan penyebab kepada proses penuaan. PhytoCellTec™ Solar Vitis meningkatkan keanjalan dan menegangkan kulit.

Double StemCell TERKINI !!! PRODUK “DOUBLE STEM CELL” PERTAMA DI MALAYSIA !!!

Dahulunya..Sel Stem boleh di dapati dari tali pusat bayi yang baru dilahirkan, juga boleh didapati dari sel organ dan sel sum sum tulang manusia. Darah di dalam tali pusat bayi adalah sumber sel stem yang sangat bernilai secara genetiknya unik kepada bayi dan keluarganya sahaja. Sel stem juga dewasa kini banyak diambil dari sel haiwan seperti arnab.Kecanggihan teknologi perubatan sel stem tidak ada penghujungnya... Penyelidikan tentang sel stem semakin giat dijalankan oleh saintis dunia dan akhirnya kini Sel Stem tidak lagi diperolehi dari stem manusia atau haiwan, tapi diambil dari buah-buahan.

Produk Phytoscience adalah produk terkini yang mengandungi Double Stem Cell PERTAMA di Malaysia, iaitu PhytoCellTec MalusDomestica (Apple Stem Cell) dan PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell).

Jom kita lihat apa kebaikan Stem Cell yang hangat diperkatakan oleh masyarakat dunia amnya, khusus di Malaysia..

KHASIAT STEM CELL
- anti-pengoksida yang mampu mencegah penyakit Barah. Menghalang sel dalam badan dari mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang merbahaya

- berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi.

- Mengandungi bahan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung

- melambatkan proses penuaan'.  Sel Stem buah mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru.

- Mengandungi sel tisu Malus PhytoCellTec Domestica pada sel stem pokoknya  untuk membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).

- Bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan. 

- Mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. 

- Berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.

- menjadikan kulit lembut, tegang dan sihat dari dalam.  

Testimoni PhytoScience Double Stemcell 

1. Mohd Sallehuddin B. Azib, 32 tahun (Pulau Pinang)
Saya sentiasa mengalami sakit kepala, setelah saya mengambil 1 sachet Double Stemcell pada pagi dan malam selama 5 hari berturut-turut, sakit kepala saya terus hilang.

2. Ngeow Mei Fong, 55 tahun (Kuala Lumpur)
Saya mengalami kesakitan tulang belakang di bahagian saraf sciatic selama 2 bulan. Masalah sakit tersebut sudah hilang selepas saya amalkan Double Stemcell selama 3 hari. Iaitu 1 sachet siang dan malam.

3. Liw Kow Len, 57 tahun (Kuala Lumpur)
Kulit saya selama ini kelihatan kusam. Selepas saya amalkan 1 sachet siang dan malam selama 1 bulan, kulit saya sekarang kelihatan cerah dan bersih, selain itu saya rasa badan lebih ringan dan sihat.

4. Asmah Ali, 63 tahun (Kuala Lumpur)
Saya menghadapi masalah sukar buang air besar (sembelit) dan buasir. Selepas saya amalkan 3 minggu Double Stemcell, masalah tersebut sudah berkurangan.

5. Rohaya Mohd Isa, 52 tahun (Petaling Jaya)
Masalah saya adalah sakit lutut dan sukar untuk solat. Selepas 2 minggu saya amalkan Double Stemcell, lutut mulai baik dan tidak sakit ketika sembahyang. Selain itu, kulit muka mulai licin dan tegang juga.

6. Zaridah bt Omar, 51 tahun (Ampang, Selangor)
Saya sudah mengawal diet pemakanan dan kurangkan minuman berkafein lebih 10 tahun disebabkan oleh masalah resdung dan sering sakit kepala apabila saya tunduk. Bila saya amalkan 2 hari Double Stemcell, masalah tersebut telah pun hilang.

7. Jamaiah bt Abu Bakar, 36 tahun
Saya menghadapi sakit pinggang disebabkan  oleh tulang pinggang retak dan sakit bila datang haid selama 3 bulan. Selepas saya amalkan Double Stemcell selama seminggu dengan 2 sachet setiap hari, sakit pingang tidak rasa sengal dan sakit, kulit saya juga bertambah lembut dan licin.

8. Sharifah Nurfarhana, 56 tahun
Masalah saya adalah simptom kencing manis (diabetes), sakit saraf tulang belakang kebas-kebas. Selepas saya amalkan 4 hari Double Stemcell, saya dapati kulit kaki saya yang hitam akibat simptom kencing manis sudah menjadi putih dan cerah, pipi muka bertambah tegang dan kedut di bawah mata juga berkurangan. Selain itu, toxin di dalam badan juga kerap dikeluarkan dengan pembuangan air kencing (sistem perkumuhan).

9. Siew Choo, 50 tahun (Kuala Lumpur)
Saya mengalami masalah di bahagian rahim saya di mana tumbuh fibroid sebesar 7 cm. Saya sering kesakitan pada bahagian perut dan haid datang tak berhenti-henti selama 6 bulan. Masalah tersebut telah menghabiskan wang saya sebanyak RM20,000 untuk mengubatinya. Setelah saya mengamalkan Double Stemcell hanya 1 sachet sehari, saya tidak lagi berasa sakit pada perut dan haid telah pun berhenti. Kini saya rasa lebih bertenaga dan setelah 3 minggu fibroid di rahim juga telah kecut tinggal 3 cm.

10. Chang Heng Yew, 51 tahun (Kepong, KL)
Saya mempunyai maslah ekzema di keseluruhan badan jikalau makan makanan laut ataupun kekacang. Saya juga mempunyai maslah insomnia iaitu tidak bleh tidur. Saya telah menghabiskan wang sebanyak RM5,000 bagi mengubatinya. Setelah saya mengamalkan Double Stemcell hanya 1 sachet sehari pada waktu pagi. Masalah ekzema saya telah sembuh dan boleh tidur lena setelah 3 minggu.

11. Bustamam B. Idris, 74 tahun(Bentong, Pahang)
Saya menghadapi maslah berjalan mengguna tongkat selama 10 tahun dan tiada selera makan. Setelah amalkan Double Stemcell 1 sachet setiap pagi dan malam selama 2 minggu, kini saya tidak lagi memerlukan tongkat untuk berjalan dan selera makan pulih kembali.

12. Hasnah Bte Hj Md Tahir, 78 tahun (Gombak, KL)
Saya mengalami penyakit kencing manis dan sakit lutut selama 8 tahun. Setelah saya amalkan Double Stemcell 1 sachet pagi dan malam selama 10 hari. Bacaan kencing manis turun dari 20.2 hingga ke 9. Lutut saya tidak lagi terasa sakit dan buang air besar dengan lawas.

13. Zuriana Idris, 35 tahun (Pulau Pinang)
Saya menghadapi keguguran rambut selama 2 tahun. Setelah saya amalkan Double Stemcell 1 sachet pagi dan malam selama 7 hari. Rambutt saya tidak lagi gugur dan haid juga menjadi lancar dan teratur.

14. Irni Suhana Bt Ilias, 30 tahun (Kuala Lumpur)
Masalah saya adalah sukar untuk tidur selama 1 tahun. Selepas amalkan 2 hari Double Stemcell, saya sudah berasa senang tidur dan tidak rasa letih.

15. Awang Mawi Awang Omar, 63 tahun (Kuching)
Saya memerlukan cermin mata bila saya membaca. Sekarang saya sudah boleh membaca tanpa cermin mata selepas saya amalkan 4 hari Double Stemcell.

Harga :-
1 Pek 14 Sachet (1 sachet 1200mg)
1 Pek RM 250
2 Pek RM 270

Berminat
Sms/ whatsapp/ viber/ wechat
019-266 2627


No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)