Thursday, 10 April 2014

Gelagat si kecik

Assalamualaikum....

Dahh lama x hupdet blog...
Tetiba teringin plak pagi ni, tp tak tau apa nak letak kat blog ni haa.....
Try test letak gambar sikecik ni la, sebab sblm2 ni asyik error je nak upload gbr, tak tau plak knapa....tu yg malas nak hupdet tu..

Pejam celik pejam celik dah pun bulan april sekarang ni, kurang 80 ari lagi kita dah nak pose dah...tak sabar rasanya.

Dah time nak jemput anak2 balik sek agama dan tadika ni...laju bebenor plak rasa masa ari ni...ok lah ....daaaaa

2 comments:

  1. Seronoknya melayan sikecil... tapi, klau buat perangai, pening jga..

    ReplyDelete
  2. Ade anak kecik ni mmg penat tp seronok kan....
    Kalau time buat peel tu kenalah sabar ye...

    ReplyDelete

takkan baca jer....komen la sikit :)