Wednesday, 11 June 2014

Mandi manda @Eco Garden Resort

Assalamualaikum....selamat malam...

Ni kisah entry tertangguh...hehe (entah hape2 la kan....)

Ari isnin ritu my hubby bawa kami anak beranak pegi mandi manda kat eco resort, air terjun xde la besar mana pun....tp wan suka sgt tempat tu...sejuk je...kepala hotak ni rasa relax dan tenang je tgk area situ...klau dapat tdo situ lagi best la...mesti sejuk malam2 kan....

Org yg paling hepy pegi situ anak2 la, walaupun air terjun tu x cantik mana tp dia org seronok dan enjoy...dah lama tak bawa dia org berendam ni, cuti sekolah ni pun x bawa mereka pegi mana2...so....sgt2 seronok la dpt peluang keluar macam tu, walaupun bbrp jam saja.

Tempat ni tak la besar mana pun tp best la bg wan....org lain xtau la kan...heheh...








No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)