Thursday, 19 June 2014

Phytoscience: 2 Sllim


Wowww...phytoscience dah ade produk utk kurus..

Terdapat beberapa sebab utama kenapa anda amat memerlukan 2SLLIM. Antara 8 sebab utamanya adalah:

1. Selamat, semulajadi dan tidak akan membentuk tabiat
Ramuan utama 2 SLLIM iaitu Super Citrimax memperoleh taraf GRAS yang disahkan oleh Kumpulan Burdock, pakar toksikologi utama di Amerika Syarikat dalam menilai keselamatan bahan-bahan makanan dan minuman. Profil keselamatan yang komprehensif telah ditubuhkan dan ini menunjukkan margin keselamatannya yang luas untuk kegunaan manusia.

2. Meningkatkan Serotonin
Produk 2 SLLIM meningkatkan tahap plasma Serotonin yang berkaitan dengan pengurangan pengambilan makanan dan pengurangan berat badan. Mekanisme ini akan memastikan badan kita tidak mengalami fenomena melantun selepas berhenti mengambil produk 2 SLLIM.

3. Tidak perlu diet khas atau senaman rutin
2 SLLIM juga membantu untuk mencapai berat badan yang sihat sambil mengurangkan selera makan dan membakar lemak badan, maka diet atau senaman rutin adalah tidak diperlukan. Kajian klinikal menunjukkan bahawa Super Citrimax mempunyai kesan yang tiga kali lebih besar daripada diet dan senaman sahaja.
4. Tanpa kesan julap dan diuretik
2 SLLIM tidak akan menyebabkan sakit perut, ketidak selesaan atau iritasi. Ia sesuai untuk diambil setiap hari pada bila-bila masa.

5. Produk terbukti secara klinikal dan saintifik
Terdapat penyelidikan dan bukti yang kukuh menunjukkan bahawa bahan aktif yang digunakan dalam 2 SLLIM boleh membawa kepada keberkesanan penurunan berat badan tanpa kesan sampingan.

6. Produk yang serupa disahkan syarikat terkenal di dunia
Ramuan Super Citrimax telah digunakan secara meluas sebagai ejen menguruskan badan dalam beberapa jenis minuman kesihatan yang dihasilkan oleh syarikat-syarikat seperti Pepsi Co., Coca-Cola Co., Yakult, Unilever dan sebagainya.

7. Ramuan berpaten
Semua bahan aktif yang digunakan dalam formulasi 2 SLLIM telah dianugerahkan paten Amerika Syarikat sementara menunggu untuk paten lain di seluruh dunia atas formulasi unik dan keberkesanannya.

8. Sesuai untuk mereka yang mencari gaya hidup yang sihat
Sumber kalsium yang baik terdapat di dalam formulasi 2 SLLIM. Ia akan membantu untuk mencegah osteoporosis. Tambahan pula, ramuan utama – Super Citrimax ditunjukkan dapat menggalakkan tahap kolesterol yang normal dengan merendahkan jumlah kolesterol dan kolesterol LDL di samping meningkatkan kolesterol HDL.

berminat...
sms/ whatsapp
019-266 2627


No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)