Wednesday, 20 August 2014

Botox tanpa suntikan dengan Bee Venom


Perubahan umur, pemakanan dan persekitaran kita pasti akan membuatkan wajah kita kelihatan lebih berumur daripada usia. Ini amat menakutkan bagi yang menitik beratkan kecantikan. Kini anda tidak perlu risau lagi kerana Bee Venom (Botox in the bottle) dapat mengatasi masalah penuaan awal kulit. “Kecantikan Tanpa Kesakitan Dengan Bee Venom“.

Product baru dari New Image ini merupakan product no 1 digilai artis Hollywood serta keluarga di raja Inggeris. Dan kini sudah berada di Malaysia. Walaupun product ini baru sahaja dilancarkan tetapi sudah mendapat sambutan yang hangat kerana product ini belum pernah dipasarkan lagi di Malaysia.

Sebelum product ini dibawa masuk ke Malaysia, mereka yang terlebih dahulu mengetahui product ini bagus dan terjual di luar negara, sanggup membeli product ini di luar negara walaupun harga disana mahal.

Bee Venom mewah dengan racun lebah tulen dari New Zealand, energises dan menapis tekstur kulit. Menjadikan kulit lebih tegang dan lembut, untuk penampilan yang licin, muda dan berseri.

Fungsi Bee Venom :
-Pencerahan, licin dan glowing
- kesan seawal 3 hari.

Menggurangkan kedutan – seawal 7 hari.Kulit menjadi tegang dan anjal serta merta.Menghalang pigmentasi pada kulit.Mengecutkan jerawat.

Alami rangsangan pengeluaran kolagen dan elastin luar biasa yang wanita idamkan. Memperbaiki dan memperbaharui sel kulit rosak setiap hari.Anti penuaan yang begitu berkesan.Meneuturalkan sel kulit yang rosak akibat daripada UV.Pencemaran dan kesan penuaan.Menggembalikan kelembapan asal kulit.

Cara Pakai Bee Venom:
Product ini boleh digunakan 2 kali sehari.Waktu malam sapu pada muka dan leher dan dibiarkan semalaman.Waktu pagi gunakan sebagai krim siang.1 botol untuk penggunaan lebih kurang 2 bulan

Berminat??
Whatsapp 019-266 2627No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)