Monday, 3 November 2014

Apam Susu Noxxa

Assalamualaikum, selamat malam....

Syukur Alhamdulillah Cik Wan masih lagi di beri kesempatan utk update 'koleksicikwan' lagi utk hari ini.... pejam celik pejam celik ....dah masuk bulan november kita ye, dah nak habis tahun 2014 dah...sekejapnya masa berlalu...

Haaa...sepaptutnya update apam susu ni semalam...sbb pg semalam buat apam susu ni, tp semalam layan kenduri, balik umah pun dah ptg, pastu pegi jemput en suami plak kat ukm, pastu jamu2 mata plak kat pasar malam....lepas insyak je badan ni terus outttt....adehhh...nampak sangat badan ni dah semakin tua..cepat je rasa penat..haha...dah tua dah cik wan ni rupanya ye....

Oklah...byk plak cik wan ni nak membebel, sebenarnya nak citer pasal apam susu je pun....haaa dah cuba buat pun...senang sangat2...budak kecik pun reti buat ni, nak plak cik wan masak dengan NOXXA , lagilah senang...cepat sgt2.

Bagi kawan2 yg nak try buat apam susu ni cik wan akan share resepi tu kat sini ye...cubalah buat tau...senang je, bahan2 pun simple je. Anak2 cik wan suka sangat, nak plak makan time panas2 tu. Bg kawan2 yg nak masak guna NOXXA....cuba set hp18 minit je tau, tp klau nak rasa lembut dan lembap kawan2 boleh steam dengan air tau (kalau guna noxxa), tp klau guna kukus dapur gas tu, ikut je arahan kat resepi tu, resepi cik wan malas nak tulis...letak yg screen shoot terus je..hehehe...pemalas punya orangggg..

Ok selamat mencuba....

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)