Monday, 19 January 2015

First Day sekolah 2015


Assalamualaikum...

Pejam celik pejam celik...dah start sekolah anak2 utk sesi 2015, kejapnya masa berlalu..

Sekarang dah start balik la rutin harian sebagai supir anak2 ke sekolah...

2 ari sebelum start sekolah anak2 pakat tak sihat plak..dengan ibunya sekali demam,batuk dan selesema...dugaan betul..ade yg kena pergi ambik neb lagi 😕.

Hari pertama sekolah dah ada yg meleleh sbb tak larat tp nak pergi jg sbb first day katanya hehe...semangat tu yg ibu suka tu 😆..

6 comments:

  1. anak dan suami saya pun ada lelah cam tu,, kalau kena lelah dia macam tak cukup nafas,, kesian tengok,,,

    ReplyDelete
  2. YA Allah kesiannya semoga diberi kesihatan yang berpanjangan

    ReplyDelete
  3. Permatamama..Alhamdulillah.. Skrg ssh dah nak kena lelah,syukur sgt2,dulu boleh kata sebulan sekali mesti kena lelah...tq atas doa awak....

    ReplyDelete
  4. anak tidak sihat, ibu..mama..ummi pasti risau.
    anak sihat & ceria, kita pasti senang hati... amanah

    ReplyDelete

takkan baca jer....komen la sikit :)