Monday, 19 January 2015

Surat tawaran SMKJE


Assalamualaikum...

Syukur alhamdulillah...akhirnya dapat jg along ke sekolah SMKJE, ingatkan dapat panggilan bulan 3 sbb PPD cakap paling awal dapat panggilan awal bulan 3. Along tetiba monyok plak dah dapat tawaran tu sbb katanya baru je nak sesuaikan diri dengan SMKBSP, dah nak kena pindah sekolah baru plak...hehe.

Tak pe la along...kat sekolah baru nanti jumpa kawan2 baru plak..ok.. ibu la makin jauh jadi supir ni 😆😆..

Pg td pergi SMKBSP anta buku kat pejabat...sempat la snap gambar buat kenangan bersama SMKBSP hehe...

4 comments:

  1. Dah besar anak ek? Sama la kita...
    Feel free to visit and follow my superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. Saya visit n folo awak ye...tq

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Norazlina idris:- anak yg sulung dah bujang la form 1 Hehe,anak awak sebaya anak saya ke...InsyaAllah saya folo n visit awak ya,tq

    ReplyDelete

takkan baca jer....komen la sikit :)