Monday, 29 February 2016

TESTIMONI MARINE ESSENCE

Assalamualaikum... Selamat malam sahabat semua...

Malam ni cik Wan nak share pasal produk SHOM... Best sgt produk ni, sebelum ni pandang sebelah mata je.. Hehe..akhirnya terjebak jgak..

Tak sampai sebulan kot...join SHOM ni...alhamdulillah... 29hb dengan rasminya sebagai konsultan... Kejar...kejar..kejar...jgak nak konsultan bulan ni sbb nak melayakkan diri ke JTR GAMBANG Mei nanti...in sha allah... Doa2kan cik Wan ye supaya diberi keizinan utk join event tu nanti.... Sebelum tu 5 Mac nanti nak hadirkan diri ke preview JTR.. In sha allah....

Eh...eh....panjang lebar plak dah bercerita.. Ok2... Cik Wan nak share pasal kebaikan SET SPA ME SHOM ni...mmg Best sgt2 tau uolls...Meh la cuba baru tau Best ke tidak...hehehehe...

Sabun ME ni boleh kecutkan jerawat tau...jeragat pun makin pudar...dan hilang, in sha allah.... 



Testimoni lagi....

Memang penawar terbaik...tak cuba tak tauuuu....

Jeragat makin hilang.....

Parut pun blh pudar dan semakin hilang....


Ubat gg...Meh cuba untuk gigi yg putih bersih,masalah gg sensitif....

Cubalah......

The best SPA BAMBOO SALT.

Nak cuba boleh contact cik Wan, yg mana dok dekat dgn cik Wan boleh je klau nak cik Wan COD....area bangi, nilai dan kajang shj....

Jangan lupa ya ni No contact cik Wan utk sebarang pertanyaan atau order..... 019-266 2627....SMS dan wassap je tauuu.....

TESTIMONI SERUM PECAH LEMAK

Assalamualaikum...
Dah penghujung bulan feb rupanya kita ya...kejap je rasa baru je sambut tahun baru 2016. Ok!! Tak mau bebel tak tentu pasal sbb mata dah ngantuk ni...nak update testimoni serum pecah lemak je ni...

Ehhh... Sebelum tu nak bgtau, mcm2 soalan org tanya...serum ni panas tak, cik Wan cakap la tak panas, tp masa cik Wan guna adalah jgak bahagian yg rasa hangat2 gitu...tp Best hangat tu xde la sampai pedih kulit....tp ada yg kata mmg x panas pun...Pastu ada plak yg ckp, kalau tak panas mcmana nak kurus....haaaa..kalau nak tau.....kena la cuba serum pecah lemak jamu bidan ni, sgt2 laris!!!! Untuk bulan ni HQ bg harga promosi...harga asal rm50, utk bulan ni hanya rm45, ok la tu kan dah jimat rm5.....





Haaa...camana???? Teruja tak tgk testimoni serum pecah lemak jamu bidan....terujakan!!!!

Meh cepat2 whatsapp/ SMS 019-266 2627 cik Wan...harga tengah promosi ni...rugi la tak grab, klau beli 2 botol mana2 produk jamu bidan...cik Wan nak kasi FREE GIFT...

Sapa2 yang ada instagram boleh follow cik Wan tau...tiap2 hari cik Wan hupdate kat situ.... Eh lupa plak nak bgtau nama instagram cik Wan, @stokis_jamubidan_original 

Pssttt...hubby cik Wan tiap2 malam sebelum tdo selalu ingatkan cik Wan suruh tenyeh serum pecah lemak ni.....heheh. Sebelum ni kemain lagi dia kutuk serum ni tau...sekali je cik Wan tenyeh kat perut Roy dia tu....dia kata Best plak, esoknya membuangggg....licin je katanya...haaaaa!!!! Lemak dah cair le tuuuu.

Ok2...kita tidur dulu ya...sambung esok2 plak kat sini...
Selamat pagi Isnin semua... Assalamualaikum. 

TESTIMONI JAMU BIDAN

Assalamualaikum...
Malam ni cik Wan nak share testimoni jamu bidan, mmg terbaiklah kepada customer yg share...sharing is caring...Hehe.
Khasiat jamu bidan






Banyak lagi tau testimoni jamu bidan...ada je customer yg sudi share slps consume jamu bidan.... Syukur sgt2 dapat tolong kaum hawa atasi masalah dengan asbab amalkan jamu bidan...alhamdulillah... Semua tu dengan izin Allah, alhamdulillah.. 

Kepada sahabat2 yg berminat untuk menjadi pengedar atau stokis, boleh contact saya 019-266 2627 Wan Anita, ada hadiah buat anda yg ingin sertai keluarga JAMU BIDAN.

Saturday, 27 February 2016

JAMU BIDAN

Assalamualaikum...

Lama sungguh tak jenguk sini...naik bersawang dah rumah koleksicikwan.. Haha..

Ni sempat nak hapdet sikit sambil2 minum kat kedai mamak...laju la WiFi dia...haha..

Ok...nak bgtau kat adik kakak abg2 semua..saya skrg dah jadik tokey jamu pulak...bertambah lagi barang koleksicikwan, alhamdulillah...

Jamu ni terhangat di pasaran skrg tau...sapa2 yg ada ig boleh follow ig saya stokis_jamubidan_original... Follow jgn tak follow tau...

Set berpantang exclusive 

Jamu bidan



Set langsing jamu bidan + serum pecah lemak 

Oklah dulu...makanan dah sampai...nanti update lagi pasal jamu