Monday, 7 March 2016

Jamu Bidan

Assalamualaikum... 
Nak citer sket pasal cinta pandang pertama kat jamu ni...first time jumpa pengasas jamu ni sendiri yg follow cik Wan kat ig..cik Wan ni mmg suka makan jamu, nak di jadikan ada jodoh dengan jamu ni...dah nmpk big boss follow cik Wan....cik Wan pun terus stalk ig jamu bidan hq tu...macam menarik je tgk testimoni kat situ, cik Wan terus whatsapp ieda (pengasas) jamu bidan...terus order sebotol. Lps dah cuba terus whatsapp ieda nak jadi dropship utk jual jamu tu.....first time try mmg best sgt2, bgn pagi badan rasa segar je, biasanya bgn pagi badan lemau je,nak plak klau time tak cukup tido...tp tak selepas amalkan jamu bidan ni...walaupun tido lewat dan bgn awal...badan cergas je.


Selepas 3 ari telan...kumpul keberanian nak insert plak...agak cuak jugak utk insert actually... Whatsapp ieda lagi nak tau cara2 yg betul, Pastu ieda cakap jgn takut...dah insert sekali pasni mesti nak insert lagi...sekali insert!!!!! Sampai tempoh 2 ari cik Wan meruang.....haaa...tau tak apa itu meruang!!! Meruang tu korek la cik kak...hahaha..cik Wan pun klau tak jumpa dengan jamu bidan ni, kompom tak tau jugak apa itu meruang. Sekali cik Wan meruang!!!! Allahuakbar... Terkejut...byk mendapan yg keluar dari dalam tu...teringat kata2 ieda, kat dalam miss v kita tu ibarat kita makan dan tak pernah gosok gg...gg ok la kan kita sengih nmpk lg, kompom kita nak berus...tapi Miss v kita tak nmpk apa yg mendap kat dalam tu...berpuluh taun cik Wan idup ni mmg la x pernah meruang.... Dah habis meruang tu.....Lega sgt2...kompiden giler bebbbb...hahaha...

Bg adik akak yg nak cuba jamu Pastu jangan lupa insert sekali tau (bg yg sudah berkahwin shj utk insert) anak dara telan je...dah nikah baru boleh insert hehehehe.....jangan takut2 nak makan jamu dan insert ya...perlukan khidmat nasihat cik Wan....in sya Allah cik Wan akan tolong... 


Haaa!!! Ni dia stok yg sampai 29hb feb ari tu...dah susut dah pun ari ni, alhamdulillah... Jamu Bidan dgn cik Wan sentiasa ready stok tau...nak Cod pun boleh bg yg berdekatan dgn area cik Wan. Dan kalau jauh pun jgn risau...boleh je nak makan jamu bidan...poslaju ada hehehe... Setiap ari cik Wan post out barang tau...so... jgn risau klau nak order....

Sekarang cik Wan mencari pengedar dan stokis utk produk jamu bidan...Best tau klau nak buat duit bg adik kakak yg suka buat bisness online atau offline...min modal rm160 je...dah layak utk jadi pengedar produk2 jamu bidan.... And akan ada free gift bagi adik kakak yg nak jadi pengedar di bawah stokis cik Wan...cik Wan stokis kajang...sapa2 yg berminat boleh contact cik Wan ya 019-266-2627.  Whatsapp utk fast respond... 



6 comments:

  1. Assalamualaikum Cik Wan,

    Sallam singgah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Normah sudi singgah ke teratak cik Wan...Hehe...Salam perkenalan 😃

      Delete
    2. Terima kasih Normah sudi singgah ke teratak cik Wan...Hehe...Salam perkenalan 😃

      Delete
  2. brpe ni hrge kalau nk beli

    ReplyDelete
  3. brpe ni hrge kalau nk beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga jamu bidan rm40 sebotol,postage rm7 ,cik puan boleh whatsapp saya ya utk lebih details 019-266-2627

      Delete

takkan baca jer....komen la sikit :)