Tuesday, 29 March 2016

TANAH UNTUK DI JUAL

Bismillahirrohmanirrohim....

Assalamualaikum....
Selamat pagi sahabat hati koleksicikwan semua.... Sama-sama kita solat sunat dulu ya...hehe..Asyik lupa je nak update sini.. Abg cik Wan suruh iklankan tanah ni utk dijual, tanah kami adik beradik seluas 2 ekar sebanyak 10 lot.. Nak jual kesemuanya sekaligus....
Tanah ni berada dekat dengan jalan utama Kg Aman... Tak jauh lbh kurang 4 km utk ke Pelabuhan Tok Bali, pelabuhan ditempat kapal2 besar nelayan berlabuh... So senang utk dapatkan ikan2 segar kat situ...hehe..

Tanah keluasan 2 ekar dan sudah dipecahkan lot sebanyak 10 lot semuanya.... Nak jual kesemuanya. 


Di kawasan ni dah ada taman perumahan baru...

Harga 55k utk 1 lot ( harga boleh nego....), tp tak nak jual 1 lot tau...nak jual sekaligus 10 lot. Jika berminat boleh contact cik Wan sendiri 019-266-2627 dan abg saya Wan Adnan 013-939-1805....

Oklah...ready untuk solat subuh.... Salam subuh cinta 😍 😍 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)