Tuesday, 26 April 2016

Senarai Agen Jamu Bidan - Stokis Jamu Bidan Kajang

Bismillahirrohmanirrohim....

Assalamualaikum...

Dah lama Wan tak update sini, line Internet yang kurang memuaskan...dah lama tunggu unifi kat avenue ni...sampai sekarang belum dengar khabar berita lagi...

Ok pagi ni Wan tak nak cakap banyak, cuma nak update senarai agen-agen jamu bidan di bawah stokis Wan (Stokis Jamu Bidan Kajang)

Bagi adik kakak...abang-abang yang nak cuba produk jamu bidan, yang mana berdekatan dengan agen-agen Wan...boleh la contact ya.. IN sya Allah agen-agen wan akan guide anda semua...

Nor Azizah (Azie) 019-3188846
(Kuala Kangsar) - Staff Hospital Kuala Kangsar

Nor Hani 017-2479396
(Bangi/Desa Mahkota)

Norziha 018-2333706
(Dengkil/bandar seri putra)

Kartina 010-5929346
(Lahad Datu)

Rosmaini 012-6660694
(Shah Alam)

Hazirah 017-2155283
(Kepong)

Hajjah Mek Esah (Bidan) 014-8163701
(Tok Bali/ Pasir Puteh/ Bachok)- Bidan Urut Bersalin

Fauziah 013-4088577
(kampar-perak)- Staff Nurse Hospital Kampar

Boleh call/ mesej agen-agen untuk dapatkan #jamubidan ya...

Perunding Jamu Bidan Berdaftar
Stokis Jamu bidan kajang
0192662627 (Wan Anita)

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)