Saturday, 14 May 2016

REWARD HIT TERTINGGI JAMU BIDAN



Bismillah...

Alhamdulillah.. Cik Wan nak share kat sini supaya cik Wan takkan lupa seumur hidup cik Wan dengan apa yang cik Wan dah dapat.... Jika dah tertulis itu adalah rezeki kita...takkan kemana. Tak sia-sia dengan berkat usaha sungguh-sungguh dan sabar, Allah bagi rezeki ni... Tq 1000x buat Puan Pengasas Jamu Bidan Puan Ieda Rani di atas penghargaan ini... Subhanallah macam tak caya capai hit target bulan April. Dapat la Sebentuk cincin...ok la kan..sapa nak bagi cincin kat kita free2...ye dakk...

Dan cik Wan sangat-sangat terharu dengan ucapan Puan Pengasas ni 😭😭👇👇👇


Tahniah Puan Wan Anita Asfa walau baru sebulan join stokis...dr client, yg beli di instagram, bpuas hati dgn produk jamu bidan...mula berminat jadi silver dealer...dr silver dealer terus upgrade Diamond Dealer tak sampai dua bulan terus upgrade jadi stokis...perjalanan dr bawah menjadikan wan stokis yg hebat skrg..
.
Sale mcanak canak hit 12k bulan ni..
.
Bersyukur sgt ieda...itulah janji Allah, yg patah pasti tumbuh bganti dgn yg lebih baik inshaAllah...
.
Oleh itu jgn bsedih...jika ajen2..stokis2 kita dah takmo berniaga bersama kita lagi...itu hak dia...krn rezeki Allah bukan dr manusia...tapi dr DIA...
.
Cuma kak da sgt berharap dan sentiasa berdoa supaya hadirkan stokis2 kak da yg jujur ikhlas nak berniaga bantu keluarga, ikhlas berkongsi produk JB utk bantu ramai wanita utk sihat kembali, bukan yg busuk hati,dengki sesama sdri,duri dalam daging, menjatuhkan produk org lain demi kepentingan sdri.
.
Kalo ada mcm ni minta Allah  jauhkan dr empayar JB...sejauh-jauhnya...
.
Jika ada dealer atau ajen yg tak mo berniaga lagi mohonlah wsup sepatah dua kata pada stokis. masing2 jgn diam jika ada masalah, begitu juga stokis bgtahu HQ..kita datang dgn baik, harap kita pergi juga dgn baik....nnti kata HQ tak payung, tak sanjung pula hehe...kak da bukan org yg mudah nk buang ajen atau stokis walau tak ada sale bulan2..kecuali diri sdri diam tanpa khabar berita....

So kat sini cik wan nak tanya....

Ada ke yang berminat nak jadi sebahagian daripada Family Jamu Bidan...  Sangat-sangat dialukan.. Cik Wan akan Guide anda dari zero tu hero. Kepada yang berminat boleh whatsapp / telegram cik Wan ya 019-266-2627...  HIT target akan dapat REWARD dari STOKIS dan HQ.

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)