Wednesday, 24 August 2016

Jamu Bidan Merawat Cyst, Thyroid, Fibroid (Testimoni Cyst,Thyroid, Fibroid )

Bismillah... 

Alhamdulillah.. Jamu Bidan semakin di kenali ramai... Biarlah orang nak kata apa pun, cik Wan seronok sangat bersama ' Team Jamu Bidan', kami sentiasa support antara satu sama lain. Ada yang berkata..jual jamu tu kolot, ketinggalan zaman.. Klau anda nak tau, orang zaman dulu zaman tok nenek kita dahulu hanya mengamalkan jamu, tak kira la selepas bersalin atau untuk makanan tambahan.. Kita di zaman yg canggih ni memandang jamu tu macam kolot dan ketinggalan zaman TAPI...  kalau anda dalam pantang bukankah anda cari jamu juga untuk pulihkan dalaman? 

Takpe...abaikan je apa cakap orang, yang penting cik Wan happy sangat-sangat sebab cik Wan dah bantu ramai orang untuk pulihkan kesihatan..dengan izin Allah.. Alhamdulillah.. Ada yang hampir cerai berai di sebabkan masalah dalaman yang terabai.. Jangan pandang remeh ya wahai sahabatku...

Eh..eh..panjang lebar pulak entry ni.. Kat sini cik Wan nak Share testimoni Cyst, Fibroid dan thyroid ya, alhamdulillah... Asbab jamu bidan dah ramai sahabat yang punya masalah Cyst, fibroid dan thyroid selesai... Tq Allah. 








Berminat nak dapatkan produk-produk Jamu Bidan, boleh whatsapp, telegram dan SMS 019-266 2627 cik Wan ya 😊 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)