Sunday, 21 August 2016

Pengedar Jamu Bidan di perlukan

Bismillah... 

Assalamualaikum kesayangan Cik Wan semua...

Lamanya tak jenguk sini, bersawang dah rumah kedai Cik Wan ni...

Selamat berhari minggu semua, buat apa hari ni...pergi bercuti atau kemas-kemas rumah..hehe

Cik Wan baru balik sarapan lepas tu terus singgah pasaraya Cs...beli lauk dan barang-barang dapur sikit, rutin hari minggu Cik Wan... kejap lagi balik nak siapkan keja umah sikit lagi.. Biasanya Sabtu dah setel keja rumah tapi semalam Cik Wan melayan novel pulak..hehe... habis tertangguh keja rumah.

Ok..Cik Wan saja je nak Share kat sini... Cik Wan nak Share tentang kebaikan produk-produk Jamu Bidan, Alhamdulillah... Produk semakin di kenali ramai, dah sampai pasaran Brunei dan Singapura dah.. Dan sekarang ni Cik Wan mencari sahabat-sahabat yang berminat untuk bersama-sama Team Cik Wan. Kepada penganggur, surirumah yang nak mencari income sampingan tu...boleh la whatsapp atau telegram Cik Wan ya (019-2662627). Tapi Cik Wan tak nak hanya sekadar menjual semata-mata, Cik Wan nak anda makan Jamu dan Share tentang kebaikan Jamu tu... Cik Wan yakin anda takkan menyesal tapi yakin anda akan berpuas hati. 



Jamu Bidan ni bagi Cik Wan...Jamu yang terbaik setakat ni..sebab sebelum ni Cik Wan dah makan macam-macam jenis jamu..6 jenis jamu dah...rasa macam biasa-biasa je walaupun Cik Wan konsisten makan... Tapi sejak amalkan jamu bidan ni...Cik Wan terus jatuh hati, terus jadi pengedar...dan terus jadi Stokis. 

Kenapa Cik Wan kata jamu bodan ni jamu terbaik... Haaa..ni yang Cik Wan nak kongsi ni..hehe

Jamu Bidan ni bukan setakat kita telan je tau tapi kita boleh Insert sekali, mula-mula Cik Wan jumpa jamu bidan ni..masa tu Cik Wan ada masalah rahim rendah dan keputihan.. Bunyi masalah tu macam biasa-biasa je kan...tapi AWAS ya. Jika kita biarkan boleh jadi masalah tu bertambah teruk tau... Kalau nak Cik Wan kongsi lagi pasal masalah dalaman ni jangan segan-segan tau whatsapp Cik Wan 019-266-2627, Cik Wan akan kongsi semua- in sha allah. 

Bagi adik kakak yang ada masalah dalaman seperti rahim kembang,  rahim bengkak, rahim jatuh, hormon tak stabil, haid tak lawas, Ikhtiar hamil,merancang kehamilan, Cyst, fibroid,  thyroid, polip dan banyak lagi... Boleh whatsapp Cik Wan...Cik Wan akan bantu anda. 
Ok..nanti Cik Wan sambung lagi ya... Cik Wan nak masuk dapur jap..

Jangan lupa LIKE fb page Cik Wan utk keterangan lanjut pasal produk dan juga fb Cik Wan...

Ok... Out dulu... 

Perunding Jamu bidan berdaftar 
Stokis Jamu Bidan Selangor 
019-266-2627 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)