Wednesday, 30 November 2016

JUALAN AKHIR TAHUN 2016 PRODUK JAMU BIDAN MELETOP

Assalamualaikum... 

Pejam celik..pejam celik...dah penghujung tahun dah kita ya... sekejapnya masa berlalu kan... sedar-sedar umur semakin bertambah dan anak-anak makin membesar. 

Cik Wan tak nak coleteh panjang pagi ni.. cuma nak bagitau anda semua 'Produk Jamu Bidan ' ada jualan akhir tahun yang meleTOP!!! Sangat rugi jika tak rebut peluang ni tau.. harga sangatlah jimat.

Antara ' SET KOMBO ' yang ada promosi... hanya belian kombo sahaja tau valid utk dapat harga Y.E.S..,  jika belian sebotol harga asal...Ok jom tengok set kombo yang kebaboom... 


SET IKHTIAR RAWAT CYST DAN SET KESUBURAN IKHTIAR HAMIL...
(Jamu Bidan, VCo, dan Gel V-Dara) 

Kebaikan 'Jamu Bidan' adalah membaik pulih hormon wanita, merawat Cyst,  Fibroid,  Thyroid,  Polip,  masalah rahim seperti rahim kembang,  Rahim bengkak, Rahim jatuh, masalah kentut faraj, faraj becak, faraj berbau, faraj gatal. Juga sebagai ikhtiar untuk hamil. Sesuai utk anak dara yang sudah baligh, wanita yang dalam pantang, wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan wanita yang sudah menopouse. 

kebaikan 'VCO' adalah Detox terbaik untuk bersihkan kolon, anda perlu tahu ya jika dah makan macam-macam supplement tapi tak berkesan!!! Anda perlu detox terlebih dahulu, banyakkan minum air putih ya. Vco ni sangat banyak khasiat, yang ada masalah usus sangat membantu anda.. melawaskan pembuangan dan bersihkan kolon anda.

Kebaikan 'Gel V-Dara ' boleh di jadikan sebagai pengganti Feminine wash anda. 100% herba semulajadi dan tanpa buih. Untuk pengetahuan anda semua, Gel V-Dara ni adalah Gel pelbagai guna tau, bukan hanya untuk Feminine wash tapi boleh di jadikan masker/ bedak sejuk, pilis, mandian herba, merawat bisul, panau, ekzema. Dan sangat banyak kebaikannya... anda perlu cuba..

SET BULAN MADU MANTAP
(Jamu Maharaja dan Jamu Jarak Manja)

Kebaikan Jamu Maharaja adalah untuk merawat sakit-sakit badan, sakit pinggang,  memekatkan air mani. In sha Allah dengan mengamalkan secara berterusan anda akan rasai kehebatan Jamu Maharaja. 

Kebaikan Jamu Jarak Manja adalah khas untuk menjarakkan kehamilan. Pil Perancang Herba yang selamat dan sangat bagus untuk memantapkan dalaman kita, say NO!!!  kepada pil perancang yang tidak baik...yang boleh mengganggu hormon kita, yang jadikan mood kita tidak stabil, dalaman kita yang tidak sihat.

SET DETOX LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan VCO)

Kebaikan Serum Pecah Lemak adalah untuk menghilangkan lemak-lemak degil dan selulit. Tak melekit dan tak rasa panas. Sangat mudah untuk digunakan.. hanya perlu oles-oles nipis sudah memadai,dengan satu sapuan bertahan selama 12 jam... yang penting anda rajin oles dan anda pasti akan berpuas hati...

Kebaikan vCo adalah Detox terbaik untuk membersihkan kolon kita.. 

SET LANGSING SERUM PECAH LEMAK 
(2 botol Serum Pecah Lemak)
Kebaikan Serum Pecah Lemak... baca detail di atas..


SET LANGSING 
(Serum Pecah Lemak dan Sabun Herba Pecah Lemak)

Kebaikan Serum Pecah Lemak.. baca detail kat atas...

Kebaikan Sabun Herba Pecah Lemak adalah untuk membakar lemak dan selulit.. basahkan badan dan sapuan secara membulat, biarkan 2,3 minit kemudian bilas. Anda akan rasai apabila di tempat sapuan sabun akan berpeluh-peluh..itu adalah proses pembakaran lemak sedang berlaku.


SET LANGSING HANGAT 
(Losyen Panas Halia Bara dan Jamu Bidan)

Kebaikan Losyen Panas Halia Bara adalah mengecurkan peranakan bg wanita yang dalam pantang, menghilangkan lemak dan selulit,  sakit-sakit sendi, lenguh. Losyen ni rasanya agak panas sedikit..sapu dengan sapuan yang nipis sahaja.


SET PANTANG LENGKAP JAMU BIDAN

→ VCO @ Minyak Kelapa Dara Asli untuk detox dan melawaskan. 

→ Minyak urut serai wangi untuk lumur satu badan jangan bagi angin masuk, lenguh, sakit boleh hilang.. 

→ Serum Pecah Lemak oles kat tmpt yang kita nak kurangkan inci tue. . 

→ Gel V-Dara utk mandian, scrub dan cucian... 

→ Losyen Panas Halia Bara utk lumur kat perut kecut peranakan, buang angin dan kempiskn perut, hati2 halia bara panas sikit.... Dan nak lagi Best sapu kat tapak kaki dan pakai stokin 

→ Jamu Bidan pulak sgt baik utk kaum hawa.. bila baby dah tak de kuning boleh start ambil Jamu Bidan..



SET HERBA ANTISEPTIK 

Sabun Herba Antiseptik
Sabun ini 100% organic..bebas drp bahan yang membahayakan pada kulit..tidak pedih..tidak tegang..sgt selesa dan lembut.

kebaikan sabun untuk merawat resdung,
jerawat muka dan badan, exzema,kurap, gatal2 kulit, panau, kelumumur.

Krim herba antiseptik
Kebaikan krim Melembutkan kulit baby/dewasa
Merawat ezcema kanak2/dewasa
Merawat ruam baby(muka)
dan bontot
Merawat kekeringan kulit baby/dewasa
Panau
Semua jenis penyakit kulit
Kaki merekah
Jerawat batu / bernanah / parut

Boleh guna pada seluruh muka

Berminat untuk dapatkan ' Produk Jamu Bidan' boleh whatsapp Cik Wan 019-266-2627, atau boleh PM di Facebook dan Fb Pages.

Stokis Jamu Bidan Berdaftar 
Wan Anita Asfa.
019-266-2627









Friday, 4 November 2016

Berjaya Hamil dengan Jamu Bidan

Assalamualaikum.. 

Lamanya tak bersiaran kat sini.. berhabuk bersawang bagai dah hehe....

Minggu ni ramai dapat Client semuanya dia dapat Info daripada blog ni..subhanallah,  bertambah semangat plak nak update hihi... ehh tak la..bukan sebab Client pun sebenarnya,  sebelum ni sebab tak cukup data untuk update blog (tggu unifi smp ke laaa..ni..asyik cakap kabel belum siap...)

Pagi ni cik Wan nak update pasal 'berjaya hamil bersama jamu bidan'. cik Wan tak nak berceloteh panjang2 ya..biar testimoni yang berbicara hehe.. boleh dak gituu...



















Ok camana?? Puas hati tak tengok testimoni banyak-banyak ni. ini pun ada banyak lagi tau, tunggu update seterusnya pulak ya hehehe... 

Bagi yang nak mencuba produk2 jamu bidan, boleh whatsapp cik Wan ya, 019-266-2627,  inshaaAllah cik Wan akan Guide anda sebaik mungkin.

Perunding Jamu Bidan Berdaftar 
Stokis Jamu Bidan Selangor - Kqjang
📱019-266 2627