Friday, 4 November 2016

Berjaya Hamil dengan Jamu Bidan

Assalamualaikum.. 

Lamanya tak bersiaran kat sini.. berhabuk bersawang bagai dah hehe....

Minggu ni ramai dapat Client semuanya dia dapat Info daripada blog ni..subhanallah,  bertambah semangat plak nak update hihi... ehh tak la..bukan sebab Client pun sebenarnya,  sebelum ni sebab tak cukup data untuk update blog (tggu unifi smp ke laaa..ni..asyik cakap kabel belum siap...)

Pagi ni cik Wan nak update pasal 'berjaya hamil bersama jamu bidan'. cik Wan tak nak berceloteh panjang2 ya..biar testimoni yang berbicara hehe.. boleh dak gituu...



















Ok camana?? Puas hati tak tengok testimoni banyak-banyak ni. ini pun ada banyak lagi tau, tunggu update seterusnya pulak ya hehehe... 

Bagi yang nak mencuba produk2 jamu bidan, boleh whatsapp cik Wan ya, 019-266-2627,  inshaaAllah cik Wan akan Guide anda sebaik mungkin.

Perunding Jamu Bidan Berdaftar 
Stokis Jamu Bidan Selangor - Kqjang
📱019-266 2627


3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Wahhh. Alhamdulillah. happy baca testimoni2 semua 🌹🌹

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq cik puan..kerana sudi singgah koleksicikwan hehe,mmg rasa happy dan puas hati sangat dapat feedback dari client macam ni..

      Delete

takkan baca jer....komen la sikit :)