Monday, 10 April 2017

Diet Sihat - Kopi Chanteq

Bismillah.. 
Assalamualaikum.. 

Malam ni kak Wan nak share pasal Kopi Chanteq yang berasaskan kopi hijau khas untuk menjaga kesihatan dan diet secara sihat...sangat sedap.

Packaging pun dah cantikkan...ramping dan sangat exclusive, kesan pun sangat awesome. Tak sampai 2 minggu habis terjual 50 kotak, penangan kopi Chanteq yang sangat awesome. Minum sekali pasti nak lagi..Detox terbaik tau uolls.. 



Kelebihan Kopi Chanteq :-

KOPI CHANTEQ adalah Kopi pracampuran yang rendah kandungan kafein, ianya merupakan formulasi terbaru dan pertama di Malaysia dengan FORMULA yang UNIK dan ISTIMEWA,mengandungi MADU LEBAH ASLI sebagai bahan pemanis dan BEBAS KOLAGEN.
Ianya amat sesuai untuk diamalkan oleh mereka yang mengalami masalah:

❤️KULIT KERING / ECZEMA
❤️KULIT JERAGAT
❤️KULIT BERMINYAK/BERJERAWAT
❤️BERAT BADAN BERLEBIHAN
❤️TAPAK KAKI PECAH
❤️MASALAH SEMBELIT
❤️MASALAH BUASIR
❤️KEKURANGAN SUSU BADAN

Minuman kopi ini hasil gabungan resepi moden dan islamik, iaitu HABBATUSSAUDA' dan MADU LEBAH ASLI, dengan agen pemutih terkini yang digelar Glutathione serta mengandungi vitamin C  yang boleh mempercepatkan proses kulit memutih dan cerah seawal 7 hari!!!...

*Kulit akan tampil lebih segar, lembab, berseri, mengurangkan garis halus serta bibir yang kemerahan kerana perjalanan darah yang sihat dan lancar.

*Dengan kandungan GARNICIA CAMBOGIA, mampu menurunkan kolestrol serta menyingkirkan lemak-lemak berlebihan yang tidak diperlukan oleh tubuh.

Kopi ini juga diperkaya dengan campuran bijirin tenaga atau dikenali sebagai ENERGY MALT/CEREAL untuk memberi tenaga dan rasa kenyang selama 8 jam hanya dengan satu sachet pada awal pagi.

Untuk mereka yang mengamalkan kopi ini secara konsisten, ia akan memberikan kesan yang HEBAT tanpa kesan sampingan untuk kesihatan dalaman serta kulit yang cantik, juga boleh MENGURUSKAN BADAN!

Insya-Allah, KOPI CHANTEQ ini tidak memudaratkan kesihatan anda, malah ia membantu menambah nilai kesihatan melalui kandungan herba-herba yang terdapat di dalam kopi ini seperti MADU, KURMA serta HABBATUSSAUDA' yang membantu meningkatkan imuniti tubuh.

Dengan KOPI CHANTEQ ini anda bukan hanya dapat berat badan yang ideal, malah BONUS wajah yang berseri serta kesihatan tubuh meningkat.


KOPI CHANTEQ ini sesuai untuk LELAKI, WANITA dan sangat bagus untuk IBU MENYUSU.

Jika uolls berminat boleh contact kak Wan ya, whatsapp 019-266-2627. 

STOKIS JAMU BIDAN
#secretsherbs
Whatsapp 019-266-2627 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)