Sunday, 9 April 2017

Harga Murah Jamu Bidan

Bismillah...
Assalamualaikum.. 

Lamanya kak Wan tak Update sini...bersawang sangat dah ni.. Untuk tahun ni bulan Januari je kak Wan update. Sekarang dah bulan April,kejapnya masa berlalu..kan..

Kak Wan nak bagitau kepada penggemar Jamu Bidan, sepanjang bulan April ni HQ dengan berbesar hati buat promosi super duper jimat tau...rugi sangat kalau uolls tak grab. Bukan setakat harga promosi je tapi julung-julung kali HQ buka pendaftaran kepada DEALER PETIR... Haaa..kenapa PETIR!!! Next entry kak wan bagitau ya 😊. Ala..kenapa tak bagitau sekarang!!! Sebab FOUNDER pun belum story mory lagi pasal DEALER PETIR tu..hehehe. 


Yang menariknya pasal DEALER PETIR ni,uolls register Rm100 yuran komitmen dan uolls
akan dapat 1 kotak kopi Chanteq yang sangat sedap, dan 1 botol Jamu Bidan tau, berbaloi sangat-sangat, sign up ahli bayar Rm100 dan dapat barang pulak tu...suka tak uolls 😁. 


Ada 2 pilihan untuk Dealer Petir, jika pembelian seterusnya hanya 1 botol uolls hanya dapat 10% sahaja,  jika uolls nak beli barang dengan 30% uolls hanya buat belian Rm150 keatas je, berbaloikan..

Untuk keahlian Rm100 setahun sekali kena renew ya...

Oklah..mengantuk dah kak Wan, Insya-Allah kita jumpa lagi di lain entry ya, kak Wan doakan anda yang baca blog kak Wan ni sentiasa berada di bawah RahmatNya... Aaminnn Allahumma aaminnn.  Sama-sama kita doakan ya.

Jika uolls berminat nak tau lebih lanjut berkenaan Dealer Petir, uolls boleh terus whatsapp Kak Wan ya 019-266-2627. Oh lupa nak bagitau.. Keahlian Dealer Petir ni hanya sepanjang April sahaja ya.. Jangan kata kak Wan tak payung ya 😊. 

Akhir kata, sebelum tidur jangan lupa baca surah Al Mulk,dan 4 Kul serta doa tdo ya..
Semoga panjang umur sehingga kita berjumpa lagi.....

Assalamualaikum. 

No comments:

Post a Comment

takkan baca jer....komen la sikit :)