Friday, 9 June 2017

Promosi Produk Jamu Bidan - Ramadhan dan Aidilfitri

Assalamualaikum... 

Antara produk-produk Jamu Bidan yang promosi bulan June ( Ramadhan) sehingga 28 June (hari raya ke 4). InsyaAllah stok yang mencukupi kak Wan sediakan buat anda semua.

Jamu Bidan harga yang sangat murah, jinat Rm10. Bukan selalu dapat harga promosi macam ni.... Jom rawat dan mantapkan dalaman wanita kita dengan Jamu Bidan yang awesome ni.

Jamu Jarak Manja Satu-satunya jamu khas untuk menjarakkan kehamilan,  100% herba semulajadi tanpa kimia yang membahayakan. Jom kita tukar pil perancang kimia kepada pil perancang herba. Baiki dan rawat hormon wanita dengan cara alami. Sayangilah badan kita dan katakan tidak kepada sebarang pil perancang kimia yang membahayakan. 

Jamu Maharaja adalah Satu-satunya jamu untuk kaum Adam. Yang nak sado boleh sadokan dengan Jamu Maharaja ni 100% herba semulajadi.  Bukan setakat sadokan diri je, tapi kesihatan fizikal dan mental yang sado..hehe. Cik abang yang kerja kuat, selalu rasa penat dan sakit-sakit badan, kencing manis, darah tinggi, Gout boleh cuba dengan mengamalkan Jamu Maharaja ni. Harga jimat Rm10 tau promosi kali ni...

Minyak kelapa dara asli By Jamu Bidan sangat terbaik untuk Detox darah. Asid lauric yang tinggi daripada kelapa yang berkualiti. Amalkan selalu,  kulit akan mulus seperti kulit bayi, bagi ibu-ibu yang mengandung boleh amalkan untuk dapat kulit Bayi yang cantik dan sihat, senang proses bersalin. Bagi ibu-ibu dalam pantang boleh amalkan untuk atasi masalah sembelit, baik pulih luka dalaman dan luaran dengan cepat...Insya-Allah. 

Losyen Panas Halia Bara sangat bagus untuk sakit-sakit sendi, pecahkan lemak,selulit.  Bagi ibu yang dalam pantang sangat bagus untuk sapuan di perut untuk Lancarkan darah nifas dan kecutkan peranakan. Boleh buat sapuan di betis, tapak kaki untuk buang angin dalam badan. Sapuan di tapak kaki dan pakai stokin. 

Gel V-Dara pelbagai guna sangat awesome. Bukan hanya untuk jadikan sebagai Feminine wash tapi pelbagai guna seisi keluarga. Ibu dalam pantang boleh jadikan sebagai mandian herba, pilis, bedak sejuk,scrub, Feminine wash.  Sangat berbaloi untuk kegunaan seisi keluarga. 

Minyak urut herba serai wangi..sangat sesuai kepada wanita dalam pantang.  Masalah sakit-sakit badan,kembung perut.

Berminat?? 
Boleh hubungi kak Wan 019-266-2627 

Salam sayang dari kak Wan
HEAD HQ JAMU BIDAN 
019-2662627 

Harga Pecah Kepala Jamu Bidan

Assalamualaikum... 
Salam Asar... 
Salam Ramadhan Kareem ke 14...

Lamanya tak jenguk sini... 
Kak Wan tak nak bebel panjang cuma nak bagitau harga pecah kepala Jamu Bidan untuk bulan June sehingga 4 Aidilfitri.  Tq so much buat founder sebab bagi harga yang Super duper jimat ni... Rugi la awak kalau tak nak buat stok time Promo gila-gila ni...


Jamu Bidan - Ibu produk kepada Produk Jamu Bidan, khasiatnya yang sangat awesome, sekali awak cuba pasti jatuh hati. Yang nak merawat masalah kesihatan dalaman, seperti masalah rahim rendah, Rahim bengkak, Rahim kembang, ikhtiar hamil,  Cyst,  Fibroid, Thyroid, Polip, Endo,Senggugut, Keputihan dan sakit-sakit badan, sakit tumit, Period tak lawas, Jamu Bidan sangat membantu.... Alhamdulillah asbab Jamu Bidan dah beratus-ratus testimoni yang berpuas hati. 

Ok..cukup setakat ni dulu entry promosi jamu bidan... Jika berminat atau ada apa-apa pertanyaan berkaitan masalah dalaman,  boleh whatsapp kak Wan 019-266-2627.  

Salam sayang dari kak Wan
HEAD HQ JAMU BIDAN 
019-2662627